Angela Rusu a născut. Imagini din sala de operații, când și-a văzut pentru prima dată fetița VIDEO | Demamici.ro

Angela Rusu a născut. Imagini din sala de operații, când și-a văzut pentru prima dată fetița.  Interpreta în vârstă de 47 de ani a adus pe lume cel de-al treilea copil, un copil pe care l-a așteptat cu foarte multe emoții.

Angela Rusu a născut la o clinică privată din Cluj-Napoca și a împărtășit emoțiile din ziua nașterii și cu prietenii ei virtuali. Fetița ei a primit numele Maria Anais și, deși pentru multe femei, sarcina în pragul vârstei de 50 de ani ar putea fi motiv de îngrijoare, cântăreața de muzică populară Angela Rusu a rămas optimistă până în ultima clipă.

„Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi aduce pe lume, minunea noastră, Maria Anais (Măriuca)”, a scris ea, cu doar câteva ore înainte să nască.

Angela Rusu a născut luni, 24 mai, printr-o operație de cezariană. Artista a împărtășit pe conturile ei de socializare și primele imagini cu bebelușul.

 „Miracolul și minunea noastră🙏😇💎👼🏻💖. Dumnezeu lucrează prin OAMENI 😇🙏😇🙏”, a transmis ea, în timp ce își săruta fetița și o ținea pentru prima dată la piept.

Angela Rusu și fiica ei, însărcinate în același timp

Însărcinată la vârsta de 46 de ani, Angela Rusu a trăit o emoție cu totul aparte. A rămas însărcinată aproape în același timp cu fiica ei cea mare, după multe încercări de a mai aduce pe lume un copil.

Angela Rusu și soțul ei, Marius, și-au dorit foarte mult un copil. Cei doi nu s-au lăsat descurajați de împrejurări. După ce solista a pierdut o sarcină, la șase săptămâni, a fost nevoită să facă patru fertilizări in vitro.

Angela Rusu a reușit în cele din urmă nu doar să rămână însărcinată, dar și să trăiască emoția acestei perioade în sicron cu fiica ei, însărcinată și ea.

Larisa, în vârstă de 25 de ani, a născut o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu doar două săptămâni. Micuța Alice este cea care a făcut-o bunică pentru prima dată pe Angela Rusu. Culmea, cu doar 3 săptămâni înainte să nască și ea. „Cel mai frumos și intens sentiment, să fii bunică! Te iubim mult de tot, Alice!”, a scris proaspăta bunicuță pe contul de Instagram, unde a postat o fotografie în premieră, cu micuța Alice.

Deși nu se află la prima sarcină, solista spune că aceasta este cea mai ușoară sarcină de până acum. „Mi-e poftă de mere, nu am mâncat în viața mea atâtea mere. Sunt fericită și împlinită și șocată, am o sarcină extrem de ușoară. Câteodată uit că sunt gravidă! Cu Larisa, când am fost însărcinată, a fost dezastru. Mi-a fost greață până la 6 luni, cu Rebeca am avut risc de avort la 6 luni. Acum, la 46 de ani, sarcina îmi priește. Și Larisa se simte foarte bine”, a adăugat solista la o emisiune.

Vezi si: Angela Rusu a devenit bunică. Interpreta de 46 de ani va naște și ea luna viitoare | Demamici.ro

Vezi si: Cântăreața Angela Rusu, însărcinată la 46 de ani: „E cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!” VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni