Andreea Balan si-a aratat abdomenul la 13 zile dupa nastere: „Va intrebati cum am slabit asa repede?” | Demamici.ro

Andreea Balan a nascut pentru a doua oara pe 04.03. Aceea a fost ziua in care artista a dat nastere, dar a si renascut dupa ce a facut stop cardio-respirator pe masa de operatie, in timpul cezarienei.

La doar 13 zile dupa ce-a adus-o pe lume pe Clara Maria, Andreea Balan a facut publice doua fotografii comparative: una cu burtica de gravida din ultima zi de sarcina si un colaj cu abdomenul la doar doua saptamani dupa nastere. Artista arata impecabil si nici nu se cunoaste ca a fost insarcinata.

Andreea Balan a marturisit ca a reusit sa-si revina atat de repede din cauza socului prin care a trecut, din cauza ca nu a mancat cat a stat internata la terapie intensiva, dar si datorita centurii postnatale pe care a purtat-o la scurt timp dupa cezariana.

„13 zile de la nastere… In dreapta, burtica cu o zi inainte de nastere (ultima burtica 😔) Daca va intrebati cum de am slabit asa repede, s-a intamplat deoarece 4 zile la terapie intensiva si in salon, am “mancat” numai perfuzii + ca am purtat si centura.

Acum iau multe vitamine (+antibiotic si injectii cu Clexan) ca sa ma recuperez si sa am energie”, a scris Andreea Balan pe contul de Instagram.

Intrebata de cicatrice, Andreea nu s-a sfiit sa dea un raspuns in aceasta privinta: „Este imediat sub budigai, am acoperit-o ca nu e o priveliste frumoasa pana se scot firele”.

Andreea Balan si George Burcea mai au o fetita de 2 ani, pe Ella Maya. Artista a marturisit ca aceasta a fost ultima burtica din viata sa si ca nu-si mai doreste alti copii.

„Dintodeauna mi-am dorit 2 copii si am stiut ca intr-o zi dorinta se va indeplini. Ma bucur ca sunt fete amandoua si sper sa se iubeasca la infinit si sa se sustina. Este ultima burtica din aceasta viata si profit la maxim in ultimele zile, de loviturile dragalase din burtica”, scria Andreea Balan pe contul sau de Facebook cu cateva zile inainte sa nasca.

Clara Maria a venit pe lume pe 04.03. si a avut la nastere 3190 g si 49 cm.

Citeste si:

ANDREEA BALAN A ALES SA NASCA PRIN CEZARIANA: “MI-A PLACUT SA FIU RELAXATA, SA NU EXISTE DURERILE TRAVALIULUI!” | DEMAMICI.RO

GABRIELA CRISTEA A NASCUT A DOUA OARA | DEMAMICI.RO

PRIMA FOTOGRAFIE CU CEA DE-A DOUA FETITA A GABRIELEI CRISTEA! CUM O CHEAMA PE MICUTA | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni