Prima fotografie cu cea de-a doua fetita a Gabrielei Cristea! Cum o cheama pe micuta | Demamici.ro

Gabriela Cristea a devenit pentru a doua oara mamica, astazi, 17.03.2019. La 44 de ani, Gabriela Cristea a nascut a doua oara, in aceeasi clinica privata in care au venit pe lume si fetitele Andreei Balan.

Prezentatoarea TV a nascut prin cezariana in jurul orei 11:40 dimineata, dupa ce in prealabil si-a anuntat fanii de pe contul de socializare ca e pregatita pentru marea intalnire. Atat mamica, cat si micuta se simt foarte bine.

Pana astazi, Gabriela Cristea a ales sa tina secret numele fetitei, insa odata cu venirea pe lume a bebelusei a facut public si faptul ca o cheama Iris.

„De azi, primavara pentru noi inseamna Iris! Multumim echipei pentru grija pe care o purtati mamicilor si bebelusilor! Totul a decurs perfect atat pentru mine cat si pentru bebe Iris! O primavara insorita tuturor si multumim pentru toate mesajele si gandurile bune!”, a fost mesajul pe care prezentatoarea TV l-a postat pe contul de socializare.

Tavi Clonda, emotionat, i-a multumit sotiei sale pentru ca i-a adus pe lume cea de-a doua minune si i-a facut o declaratie de iubire publica.

„Astazi a venit primavara in vietile noastre! Multumesc iubitei mele sotii, esti eroina mea! Multumesc echipei pentru toata grija si atentia cu care ati avut grija de prima noatra fetita acum 1 an si jumatate, cat si acum de noua noastra minune, Iris! Va multumim voua pentru toata sustinerea si va promit lucruri si cantece frumoase in viitor!”, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Gabriela Cristea a fost nevoita sa nasca prin cezariana intrucat exista riscul unei rupturi de uter. Acesta este si motivul pentru care medicul care i-a monitorizat sarcina a programat interventia chirurgicala la 37 de saptamani de sarcina.

Gabriela Cristea si-a adus pe lume prima fetita, pe Bella Victoria Margot Clonda, pe 23.09.2017. La doar cateva ore dupa venirea micutei pe lume, parintii au facut publica prima fotografie cu bebelusa.

Citeste si:

GABRIELA CRISTEA A NASCUT A DOUA OARA | DEMAMICI.RO

OANA MATACHE, SORA DELIEI, A NASCUT! PRIMELE DECLARATII ALE BUNICII: “E MARE, FRUMOS, GRAS!” | DEMAMICI.RO

PRIMELE FOTOGRAFII CU NAMIKO, FETITA ANDREEI IBACKA SI A LUI CABRAL! “E INALTA. E O COMBINATIE. ESTE FOARTE FRUMOASA” | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni