Andreea Balan, cu fetita cea mica la spital | Demamici.ro

Andreea Balan s-a speriat zilele trecute dupa ce micuta Clara nu a urinat mai bine de 12 ore. Artista a sunat doctorul pediatru, iar acesta i-a spus sa se prezinte cu fetita la control, intrucat scutecul uscat la bebelusi este semn de deshidratare, simptom grav in cazul copiilor atat de mici.

„Mergem la doctor cu Clarita pentru ca nu a facut pipi de 12 ore. Cand am venit la 19:30 acasa, mama mi-a spus ca nu a facut de cateva ore si astazi de la 06:00 cand i-am dat sa manance nu avea scutecul ud, deci nu facuse de 12 ore.

Un bebelus sa nu faca de 12 ore, e nasol. Pediatra mi-a zis sa merg la spital. Probabil ii va face o perfuzie, sa o hidrateze. Probabil aceasta deshidratare a aparut pentru ca are enterocolita, are un virus”, a povestit Andreea Balan, cand se afla in drum spre spital.

Exact inainte sa ajunga la unitatea medicala, Clara si-a facut nevoile, iar panica parintilor a disparut. Doctorul a consultat-o pe fetita, insa le-a spus parintilor ca nu exista motive de ingrijorare.

Clara s-a imbolnavit de enterocolita

Enterocolita este o afectiune a tractului digestiv determinata de infectii cu bacterii, virusuri, ciuperci, paraziti. Boala consta in emisia de scaune dese, moi, insotite de dureri abdominale, greata, varsaturi, febra, frisoane, alterarea starii generale.

Clara a facut enterocolita dupa ce sora sa Ella a contractat virusul de la gradinita.

„Nu mi-am imaginat ca atunci cand un copil este la gradi, iar cel mic e acasa, cel mare o sa aduca toate bolile si toti virusii posibili. Am auzit povesti, mamicile mi-au spus, dar eu nu m-am gandit ca va fi chiar asa.

Ela a luat de la gradinita un virus si a facut enterocolita. I-am dus proba, i-a iesit nu stiu ce virus, i-am dat tratament, toate bune si frumoase, i-a trecut. Intre timp a inceput si Clara”, a adaugat Andreea Balan in vlogul sau.

Andreea Balan a adus-o pe lume pe Clara Maria pe 04.03. Micuta a avut la nastere 3200 grame si a primit nota 10. Artista, insa a trecut printr-un adevarat calvar dupa ce a facut stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana si a necesitat si alte interventii chirurgicale pentru indepartarea hematoamelor.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână