Povești de mămici

Mamă pentru a doua oară, deși suferă de obezitate morbidă: „Am doi băieți minunați!” | Demamici.ro

Amy Slaton a născut a doua oară. Amy Slaton a adus pe lume, pe 5 iulie, la vârsta de 34 de ani, al doilea bebeluș. Este vorba despre un băiat perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Soțul ei, Michael, este în culmea fericirii.

„Așteptarea a luat sfârșit! Eu și Michael suntem fericiți să vă anunțăm nașterea fiului nostru, Glenn Allen Halterman. Nașterea a fost un succes și acum am doi băieți minunați, iar familia noastră este completă”, a declarat Amy pentru revista PEOPLE.

Amy mai are un fiu pe nume Gage. Prima dată a născut pe 1 noiembrie 2020, la un an după ce s-a căsătorit cu Michael. Femeia crede că primul ei fiu este un miracol.

A aflat că e gravidă după ce a ajuns la spital din cauza constipației

Amy Slaton a născut a doua oară. Amy și-a operat stomacul pentru a scăpa de kilogramele nedorite și pentru a da o șansă unei vieți normale. La patru luni de la momentul important, tânăra s-a confruntat cu mai multe probleme, în special constipația.

„De ceva timp am probleme în a merge la toaletă. Tot ce vreau este să mă eliberez, nu mai suport. Burta mea este atât de mare pentru că nu pot merge la toaletă.

N-am avut niciodată un asemenea disconfort. Chiar mă îngrijorez la gândul că ar putea fi ceva serios. E îngrozitor, pentru că operația mea a fost făcută doar în urmă cu patru luni. Corpul meu nu și-a revenit complet”, a declarat Amy înainte să afle că este însărcinată cu primul copil.

Soțul lui Amy, Michael, a decis să o ducă la spital din cauza problemelor pe care le avea. Inițial au crezut că este un efect advers al operației, însă Amy a avut parte de o veste total neașteptată, dar la care a visat de foarte mult timp.

Amy Slaton a rămas însărcinată, deși medicul i-a recomandat să mai aștepte încă doi ani

Amy Slaton a născut a doua oară. După ce a petrecut mai bine de trei ore la spital, Amy Slaton i-a dat o veste șocantă soțului ei, Michael.

„Am putut merge la toaletă, dar mai este ceva. Sunt însărcinată! Pentru a face raze X, trebuie să fac și un test de sarcină. Așa că am făcut, atunci doctorul s-a întors și mi-a zis că nu putem face raze X pentru că sunt însărcinată”, i-a spus femeia soțului ei, căruia nu i-a venit să creadă.

În ciuda recomandărilor de a încerca să nu rămână gravidă în primii ani după ce a avut operația, se pare că vedeta tv și-a îndeplinit visul de a deveni mamă mult mai devreme decât spera. Chiar dacă apropiații i-au spus că este mult prea devreme, Amy a păstrat sarcina și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit Gage.

Cine este Amy Slaton?

„1.000-Lb Sisters” este un reality show care urmărește viața a două surori care suferă de obezitate morbidă, dar încearcă să slăbească. Seria a debutat pe TLC pe 1 ianuarie 2020. Serialul le urmărește pe Amy și Tammy Slaton, care locuiesc în micul oraș Dixon, Kentucky. Cele două surori au avut probleme cu mâncatul obsesiv încă din adolescență.

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

18 ore

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni