Știri externe

Am șapte copii sub 3 ani. Îmi ia o veșnicie doar să-i dau jos din mașină. Lumea se miră că am curajul să ies singură cu ei la cumpărături VIDEO | Demamici.ro

Cine are copii știe, cu siguranță, cât de greu este să-i crești, mai ales când sunt foarte mici și dependenți de părinți. Așadar, faceți un exercițiu de imaginație și gândiți-vă cum ar arăta viața voastră cu șapte copii, toți încă în scutece.

„Am șapte copii sub 3 ani. Îmi ia o veșnicie doar să-i dau jos din mașină. Lumea se miră că am curajul să ies singură cu ei”

Lena nu trebuie să-și imagineze pentru că așa arată viața sa în fiecare zi. Femeia are 9 copii, dintre care 7 mai mici de 3 ani. Mai exact, cinci dintre cei nouă copii au sub 15 luni de viață. Cum este posibil așa ceva? Recent, Lena a adus pe lume cvadrupleți, iar acasă mai avea și gemeni. Mama eroină a ajuns în vizorul presei după ce a postat pe contul său de TikTok un video în care arată cum îi dă jos din mașină pe cei șapte copii mai mici de 3 ani.

Pe patru dintre ei, cei mai mici (5 luni), îi pune în căruciorul imens. Pe altul îl plasează în sistem, iar ceilalți doi, care merg în picioare, stau pe lângă cărucior și mama lor. Filmulețul a adunat peste 6 milioane de vizualizări pe contul de socializare. În video-ul despre care discutăm, mămica a mers cu cei mici într-un supermarket, la cumpărături.

Pentru a se putea descurca, femeia a atașat căruciorul, cu ajutorul unor dispozitive de prindere, de căruțul de cumpărături, astfel încât să le poată împinge pe ambele, în același timp. Copiii mai mari, fie merg pe lângă ea, fie sunt puși în căruțul de cumpărături.

De parcă efortul nu este suficient de mare, după sesiunea de cumpărături, mama îi duce pe cei mici fie într-un parc, fie la zoo. Cât timp cei patru bebeluși dorm, mămica se ocupă să-i supravegheze/ distreze pe cei trei copilași mai mari.

Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt. Un internat i-a transmis mămicii: „Simplul fapt că ai avut curajul să ieși cu ei din casă este o adevărată inspirație”. „Doamne sfinte. Nu aș fi ieșit niciodată din casă doar eu cu ei. Am un singur copil și evit să merg doar eu cu el în magazin pentru că face dezastru”, a scris o altă mămică. „Eu înnebunesc când trebuie să merg undeva cu copilul meu de 3 ani. Nu știu cum reușești. Ești extraordinară”, i-a scris altcineva în comentarii.

@raisingouryoungs Take some a minute 😂💪 #twins #quadruplets #mom #momlife #momreels #babies #largefamily #adventures #sahm #thankful ♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] – Grits

La nici 30 de ani au deja 9 copii. Lena și soțul său s-au cunoscut în liceu și de atunci sunt nedespărțiți. Și-au unit destinele și în decurs de câțiva ani familia lor a devenit una de 11 membri.

Vezi și: O tanara de 25 de ani a nascut natural septupleti: 6 fete si un baietel VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Părinți cu gemeni băieți, care visau și la o fetiță, au aflat la următoarea sarcină că așteaptă cvintupleți | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile