Mămici și tătici celebri

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița. Micuța Alegra-Nova a avut parte de o petrecere de vis, pe malul lacului Snagov | Demamici.ro

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița cea mică. Fotografiile de la evenimentul organizat de Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, pentru fetița lor, Alegra-Nova, cea de-a doua minune din viața lor, sunt minunate.

Ziua de 2 mai a fost una specială pentru cei doi părinți. Fetița lor cea mică a primit taina botezului, iar după ceremonia religioasă, Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au petrecut alături de prieteni și apropiați, într-o locație superbă.

Alice Cavaleru a publicat primele fotografii de la evenimentul special din familia lor, de care s-a declarat extrem de mulțumită.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița. Micuța Alegra-Nova a avut parte de o petrecere de vis, pe malul lacului Snagov

Petrecerea a avut loc pe malul lacului Snagov, într-o locație în care mămica Alice a știut că va dori să organizeze botezul fetiței sale încă din perioada în care era însărcinată cu ea.

„Ieri, Alegra-Nova a fost botezată și a fost o zi de vis. I-am avut lângă noi pe cei mai dragi prieteni și, bineînțeles, familia. Am avut norocul unei ferestre de vreme frumoasă și am sărbătorit dansând, așa cum îi dorim și ei să treacă prin viață.🤍

Nu ne puteam dori mai mult de la locație și de la cei care ne-au ajutat cu organizarea”, a scris Alice Cavaleru pe pagina ei de Instagram.

Alegra-Nova a fost botezată la vârsta de 8 luni. Bebelușa și surioara ei mai mare, Zora, au avut rochițele asortate, iar internauții s-au arătat topiți de frumusețea lor.

Fotografiile de la botezul micuței Alegra Nova au fost făcute de „Desene cu lumină”.

Alice Cavaleru, momente de spaimă după nașterea fetiței sale. Alegra-Nova a făcut septicemie: „Am sesizat că are fața umflată rău pe o parte”

Venirea pe lume a micuței lor a fost întâmpinată cu multă bucurie de cei doi, după cum indică și prenumele ales: Alegra (n.r. – în traducere, „bucurie, plin de viață”)

Totuși, situația s-a înrăutățit la doar două săptămâni de la naștere, atunci când micuța Alegra Nova a a făcut septicemie, în urma unei infecții la glanda salivară.
Din acel moment, bucuria s-a transformat în coșmar pentru celebrul cuplu, iar mămica Alice Cavaleru și-a făcut abia de curând curaj să vorbească despre cea mai grea încercare.

Pentru Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, mirajul nașterii a fost în scurt timp înlocuit de o luptă contracronometru pentru salvarea fetiței lor.

„Viața reală de mamă nu e ca pe Instagram, doar cu poze frumoase și multe inimioare. Viața de mamă e cu bune și rele. Viața mea cu Alegra a fost cu bune și cu rele încă de când s-a născut, dar partea mai puțin plăcută am preferat s-o țin doar pentru noi la momentul respectiv. Acum simt că pot împărtăși cu voi lucrurile groaznice prin care tocmai am trecut.

Mi-a luat ceva timp să mă adun și să fiu pregătită să povestesc. Nici măcar prietenilor sau mamei mele nu am putut să le spun, pentru că simpla încercare de a pune în cuvinte, mă făcea să retrăiesc momentele alea dureroase.

Când avea Alegra două săptămâni, într-o seară, pregătind-o pentru somn, am sesizat că are fața umflată rău pe o parte. L-am anunțat pe Vladimir că plec la spital cu ea și am ieșit imediat pe ușă. A urmat cea mai lungă și urâtă noapte pe care o poate avea o proaspătă mămică. M-am internat cu ea în spital spre dimineață, după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă, lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic.”

Citeste continuarea AICI.

Vezi și: Fetița cea mică a lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru a făcut varicelă: „E mult mai rea situația bubițelor în zona capului” | Demămici.ro

Vezi și: Fetița lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru a făcut septicemie la 2 săptămâni de la naștere: „am sesizat că are fața umflată rău pe o parte” | Demamici.ro

Vezi și: Alice Cavaleru a născut. Vladimir Drăghia și soția sa au ales un nume cu adevărat unic pentru cea de-a doua fetiță | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni