Alessandra Stoicescu a nascut! Prima imagine cu fetita | Demamici.ro

Alessandra Stoicescu a nascut-o in decursul acestei dimineti pe fiica ei, Sara Maria.

Alessandra Stoicescu a nascut o fetita dragalasa de nota 10. Mamica si sotul ei, Sergiu Constantinescu, sunt in culmea fericirii si au avut lacrimi in ochi atunci cand si-au tinut fiica in brate pentru prima oara.

Astfel ca Sergiu a facut publica vestea postand o emotionanta poza in care o tine pe micuta in brate. Alessandra a nascut la ora 09:02, dupa cum a afirmat proaspatul tatic.

Imediat dupa ce vedeta tv a ajuns intr-o clinica privata din Capitala, a tinut sa-si anunte fanii ca urmeaza sa nasca inainte ca aceasta sa intre in sala de nasteri.

Aceasta a facut o poza in salon, vizibil emotionata, iar in dreptul imaginii pe care a făcut-o publica a pus doua emoticoane: unul care simbolizeaza o rugaciune si unul iubire si a pus mai multe hastag-uri: “🙏❤️ #pregnant #big #day #birthday@constantinescusergiu (#însărcinată #ziuaceamare #zidenaștere)”.

Numele fetitei, Sara Maria, a fost dezvaluit in urma cu doar cateva zile: „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a marturisit Alessandra Stoicescu.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni