O romanca din Germania, trimisa la inchisoare, iar fetita luata de autoritati fiindca a circulat fara bilet de autobuz | Demamici.ro

O romanca din Germania, trimisa la inchisoare iar fetita luata de autoritati

Romanca in varsta de 28 de ani a fost arestata pe aeroportul din Frankfurt, imediat dupa ce a coborat din avionul cu care se intorcea din tara, impreuna cu fiica ei de un an.

Se pare ca femeia a fost ridicata in baza unui mandat de arestare emis de autoriati si va sta dupa gratii timp de 95 de zile, pentru faptul ca a circulat cu mijloace de transport in comun din Frankfurt fara sa platească bilet, informeaza Digi24, citand un comunicat al Politiei din Frankfurt.

Se pare ca romanca a fost prinsa fara bilet de mai multe ori in ultimii ani si a primit amenzi in valoare totala de 1.900 de euro.

Femeia nu a putut sa plateasca aceasta suma, astfel ca amenda s-a transformat in zile de inchisoare.

Romanca i-a telefonat partenerului sau si i-a spus sa achite amenda, dar aceasta nu a facut acest lucru astfel ca autoritatile au solicitat transformarea amenzii in zile de inchisoare.

Cea care „plateste” cel mai mult este insa fetita acesteia, de doar un an, care a fost preluata de Protectia Copilului, intrucat partenerul de viata al femeii nu si-a putut demonstra paternitatea pentru a o putea prelua el.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni