Un baietel, la un pas de moarte dupa ce limba i-a ramas blocata in sticla de apa | Demamici.ro

O mama a trecut printr-un cosmar dupa ce viata fiului ei a fost pusa in mare pericol din cauza unui incident banal.

Un baietel in varsta de sase ani a fost in real pericol de moarte dupa ce limba i-a ramas blocata intr-o sticla de plastic in care avea apa, special creata pentru copii.

A fost nevoie de interventia a zece medici pentru a-l opera si pentru a-i salva viata. Totul a inceput cand baietelul, Riley Wooff, se afla in masina cu mama sa.

Dintr-o data, acesta a inceput sa tipe, spunand ca limba lui s-a blocat in sticla de apa. Panicata, mama baiatului a incercat sa-l ajute si sa-i elibereze limba, insa nu a reusit astfel incat a trebuit sa ceara ajutorul medicilor, scrie The Sun.

„A fost cea mai înfricoşătoare zi din vieţile noastre. Erau patru specialişti şi zece doctori lângă patul lui, neştiind ce să facă,” a spus mama sa.

Medicii au realizat rapid ca nu-i pot elibera limba baietelului cu usurinta, astfel ca s-a facut o echipa de zece medici care au apleat la operatie pentru a reusi sa-l salveze.

Riley a petrecut o noapte in spital, iar dupa a fost externat. Din pacate, limba baiatului a ramas in continuare atat de umflata incat nu o putea tine in gura.

Din cauza incidentului baiatul a ramas si cu un defect de vorbire, iar medicii au avertizat ca acesta era in pericol de a-si pierde viata.

Mama copilului a indemnat compania care produce aceste sticle sa le modifice pentru a evita astfel de accidente pe viitor si recomanda parintilor sa evite sticlelele de plastic pentru a nu risca sa treaca prin aceeasi exprienta socanta.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni