Un baietel de cinci ani a murit in bratele mamei sale, dupa ce si-a cerut iertare pentru durerea cauzata | Demamici.ro

Charlie, baietelul de 5 ani, a murit in bratele mamei si a lasat mii de oameni in lacrimi dupa ce si-a cerut iertare pentru toata durerea pe care i-a cauzat-o.

Charlie Proctor a fost diagnosticat in 2016 cu o forma rara de cancer la ficat. Inainte de a-si da ultima suflare, copilul i-a cerut iertare mamei pentru boala de care a suferit si care a cauzat atata durere familiei.

„S-a intors catre mine si mi-a spus incet”, a spus mama lui. Baietelului i s-a dat un prognostic crunt, medicii spunand ca va trai doar cateva zile, din momentul diagnosticului.

Amber si Ben, parintii baietelului, au incercat din rasputeri sa stranga aproape 900.000 de lire sterline, necesari pentru transplantul de ficat care i-ar fi putut salva viata, insa a fost in zadar, cei doi reusind sa stranga doar jumatate din suma.

Insa baietelul a captivat audienta si a cucerit mii de inimi cu zambetul sau curajos pe pagina de Facebook Charlie’s Chapter, creata de mama sa, unde se adaugau in mod constant vesti despre baietel.

Din nefericire, copilul s-a stins in bratele mamei sale, cerandu-i iertare pentru durerea pricinuita.

„Azi noapte, la 11:14, cel mai bun prieten al meu, lumea mea, Charlie, si-a dat ultima suflare.
A adormit linistit in bratele mele, cu bratele tatalui lui in jurul nostru. Ne dor inimile. Lumea a pierdut un baietel incredibil.

Charlie, tu mi-ai dat sansa sa fiu mama. Ai fost, nu doar cea mai mare inspiratie pentru noi, ci ai fost o sursa de inspiratie pentru mii de oameni din intreaga lume.

Mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata, Charlie. Acum e timpul sa zbori. Stiu ca ai luptat din rasputeri. Puiul meu, ma doare atat de tare. Imi va fi dor de tine pentru totdeauna. Vise placute, puiul meu!” este mesajul devastator pe care mama l-a scris pe pagina sa de Facebook, alaturi de o imagine in care apare intreaga familie.

Cadrele medicale le-au spus parintilor ca in cazul lui Charlie nici macar transplantul de ficat nu i-ar fi garantat vindecarea. Cancerul era foarte raspandit in corpul micutului. Plamanii au fost complet afectati de boala nemiloasa, iar baietelul de 5 ani nu mai avea nicio sansa de recuperare.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni