Adelina Chivu, dupa 10 zile de izolare, in Milano: „Ne e frica unii de altii, toata lumea se uita suspicios!” | Demamici.ro

Adelina Chivu, dupa 10 zile de izolare, in Milano: „Ne e frica unii de altii, toata lumea se uita suspicios!” In Italia milioane de oameni stau in case, izolati din cauza noului coronavirus.

Contactata de reporterul Observator, Adelina Chivu, stabilita in Milano alaturi de familia ei a povestit cum se simte dupa cele aproape zece zile de izolare:

Reporter: De cat timp stati izolati in casa si cum arata viata voastra acum?

Adelina Chivu: In cele 10 zile am iesit de vreo trei ori la supermarket, la farmacie. Eu in schimb am fost si in parc la sport o data. Ceea ce nu recomand pentru ca fac parte din categoria celor care au evaluat gresit situatia la inceput. Daca am fi respectat cu totii asta, cu siguranta nu s-ar fi ajuns la ce este in acest moment in oras.

Vezi si: Spirtul si Vitamina C nu ne ajuta in combaterea coronavirusului. Declaratii ale prof. dr. Adrian Streinu-Cercel | Demamici.ro

Reporter: Vrei sa spui ca oamenii nu au stat in casa si nu au respectat recomandarile autoritatilor?

Adelina Chivu: Nu au stat in casa, mai ales tinerii. E cumva de inteles pentru ca vorbim despre Milano, este capitala modei.

Reporter: Cum se descurca cele doua fiice ale tale?

Adelina Chivu: Noi suntem norocosi cumva pentru ca ele merg la Scoala Americana de aici, din Milano, si cei de acolo s-au organizat foarte repede. Cred ca din prima zi au pus la punct cursurile online, au pus la punct rapid aceasta platforma si ele cam pana la ora 12 – 13 au cursuri online.

Chiar le gasesc prin living, cand au ora de sport, fac abdomene, sarituri, tot felul de chestii. Dar cumva sa stiti ca este o chestie pozitiva pentru ca de foarte multa vreme noi patru nu am mai petrecut atat de mult timp impreuna. Deci chiar am descoperit lucruri noi la copiii mei.

Vezi si: Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, raspunsuri la cele mai arzatoare intrebari despre COVID-19 | Demamici.ro

Reporter: Cum este atmosfera pe strada acolo, e pustiu, sunt oameni pe strada, pentru ca mai devreme imi spuneai ca nu au respectat primele indicatii?

Adelina Chivu: Nu, de cateva zile si mai ales de aseara de cand s-a inchis total toata Italia nu numai Lombardia, nu mai sunt oameni. Toata lumea se fereste de tine, ne e frica unii de altii, toata lumea se uita suspicios.

Reporter: Ce ai putea sa le trasmiti romanilor care nu au respectat indicatiile autoritatilor?

Adelina Chivu: Eu chiar nu inteleg de ce ai putea face asta pentru ca din orice unghi ai aborda aceasta problema, mi se pare logic sa ramai unde esti.

sursa: observator.tv

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni