Adela Popescu, mamă a doi băieți, cu al treilea pe drum, despre momentele grele din căsnicie: „Am avut perioade în care nu am vorbit o săptămână” | Demamici.ro

Adela Popescu, mamă a doi băieți, cu al treilea pe drum, despre momentele grele din căsnicie: „Am avut perioade în care nu am vorbit o săptămână”. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează o familie de câțiva ani buni și au împreună doi băieți. Al treilea junior al familiei este pe drum, vedeta urmând să nască peste câteva luni.

La prima vedere, cei doi formează nu doar un cuplu perfect, dar și o familie perfectă. Iar fotografiile care surprind ipostaze din familia lor, de pe rețelele de socializare, nu au cum să contrazică acest lucru.

Totuși, Adela Popescu a mărturisit că și în cazul lor, căsnicia vine cu bune, dar și cu momente mai puțin bune. Discuțiile dintre ei doi pot fi la ordinea zilei, însă cumva, vedeta a mărturisit că au reușit să găsească o cale prin care să elimine tensiunea.

Adela Popescu, mamă a doi băieți, cu al treilea pe drum, despre momentele grele din căsnicie: „Am avut perioade în care nu am vorbit o săptămână”

„Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor”, spune Adela Popescu.

În ceea ce îi privește pe copii, fiecare are rolul lui bine stabilit. Tăticul Radu Vâlcan este ceva mai autoritar, iar mămica Adela e cea care îi răsfață mai mult pe copii.

„Clar, Radu este cel autoritar. Eu mă maimuțăresc mai mult, Radu face cu ei chestii băiețești. Mă bucur, însă, de adorația pe care băieții o au pentru mame, în general, gândindu-mă deja cu teamă la momentul în care optica se va îndrepta… către prima iubită.”

Îndrăgitul cuplu a reușit să găsească un echilibru și în privința treburilor casei și responsabilitățile gospodărești.

„Nu am avut niciodată o ordine în ceea ce privește responsabilitățile fiecăruia. Depindem fiecare de disponibilitatea celuilalt. În cazul meu, îmi place mai mult ca oricând să spăl vasele, să fac mâncare, să duc copiii la grădi, să fac cumpărături. Lucruri d-astea.”, a adăugat Radu Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Valcan s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc.

Vezi si: A treia sarcina diferită pentru Adela Popescu: „Radu s-a panicat ca nu era învățat cu mine… ” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima apariție alături de copii. Cei doi băieței seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu, despre numele celui de-al treilea bebeluș: „Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală!” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu își așteaptă cel de-al treilea copil în casă nouă. Cum arată locuința în care s-au mutat | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână