A treia sarcina diferită pentru Adela Popescu: „Radu s-a panicat ca nu era învățat cu mine… ” | Demamici.ro

A treia sarcina diferită pentru Adela Popescu: „Radu s-a panicat ca nu era învățat cu mine… ”. Adela Popescu a intrat în trimestrul 3 de sarcină. Timpul trece extrem de repede, iar mămica celebră a imortalizat momentul printr-o serie de fotografii cu burtica pe care le-a făcut în baie. „Amintire de la 27 de săptămâni!”, a scris ea în dreptul imaginilor.

Comentariile urmăritorilor de pe contul de Instagram nu au întârziat să apară. „O mămică frumoasă și sexi ,nu te ai îngrășat deloc ..nastere usoara si un bebe sănătos 😍😍”, „Doamne oare unde pui toata mancarea carea o papi!??? Arati tare bine 🦋🦋🦋🦋🦋”, „Esti o femeie minunată!😍❤️😍”, au fost doar câteva dintre ele.

A treia sarcina diferită pentru Adela Popescu: „Radu s-a panicat ca nu era învățat cu mine… ”

Spre deosebire de primele două sarcini, Adela Popescu a dat nas în nas cu poftele de gravidă. Într-o seară a poftit neapărat la compot de vișine, iar Radu Vâlcan a fost surprins de „cerințele” Adelei, dat fiind faptul că nu s-a mai întâlnit cu ele până acum.

Adela Popescu: „Ieri nu am avut cea mai grozavă zi. Oboseală accentuată și pofte de gravidă. La 22:00 simțeam că o să mor dacă nu mănânc un compot de vișine. Efectiv. Radu s-a și panicat că nu era învățat cu mine „diferită”. Nu sunt genul capricioasă. Îmi gestionez eu cumva toate „schimbările” în liniște. Că am fost norocoasă sau că nu mă sinchisesc de schimbările de dispoziție, de greutate și de ritm cardiac, nu știu.

Vestea buna e că azi sunt ca nouă. Mi-am amintit că sunt în șapte luni când am vrut să mă închid la șireturi și nu am putut, când era să pocnească tricoul albastru pe mine, când nu am putut să îmi mișc verigheta de pe deget, când l-am trimis pe Alexandru să îmi aducă peria de păr de la etaj, când am mers la baie a douăzecea oară la două ore de la trezire. În rest… n-am nici pe naiba. 😅😅😅”

Adela Popescu se bucură de cea de-a treia sarcină: „Momentele în care observi a doua liniuță de pe testul de sarcină sunt incredibile, emoționante”

Adela Popescu: „Ne-am dorit foarte mult un al treilea copil, era doar o chestiune de timp. Momentele în care observi a doua liniuță de pe testul de sarcină sunt incredibile, emoționante. Cu siguranță, doar părinții înțeleg ce zic.

Am aflat printr-un telefon. A fost ceva între agonie și extaz pentru Radu. Eu eram foarte fericită. Știam de la început că va fi băiat, și gândul ăsta îmi dădea furnicături pe șira spinării de încântare”, a mai mărturisit Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Valcan s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc.

Vezi si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima apariție alături de copii. Cei doi băieței seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu, despre numele celui de-al treilea bebeluș: „Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală!” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu își așteaptă cel de-al treilea copil în casă nouă. Cum arată locuința în care s-au mutat | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu a anunțat sexul celui de-al treilea copil! Surpriză de proporții pentru întreaga familie | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu și-a afișat burtica de gravidă, în costum de baie: „Fetiță? Băiețel?” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni