Mămici și tătici celebri

Ada Dumitru, fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis, i-a călcat pe urme și s-a făcut actriță: „E un soi de relație tată-fiică” | Demamici.ro

Ada Dumitru este fiica vitregă a actorului și omului de televiziune Bebe Cotimanis.
Tânăra în vârstă de 25 de ani are o relație foarte apropiată cu partenerul de viață al mamei sale și împărtășesc multe lucruri în comun, deși nu există o legătură de sânge între ei.

Ada Dumitru este actriță, iar anul acesta a fost cooptată și în noul sezon al emisiunii „Survivor”, difuzată la ProTV, în echipa Faimoșilor.

Fiica vitregă a actorului Bebe Cotimanis a ales să meargă și ea pe calea actoriei, așa că a a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, în anul 2017. Debutul pe scenă l-a avut chiar de la vârsta de 15 ani.

Ada Dumitru, fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis, i-a călcat pe urme și s-a făcut actriță: „E un soi de relație tată-fiică”

În prezent, ea este actriță la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești și cariera ei pare să fie într-o continuă ascensiune.

Mai mult, anul trecut ea a reușit să facă parte și din echipa de producție a serialului „Wednesday”, filmat în România, și care s-a bucurat de un succes colosal pe Netflix. Ada Dumitru a lucrat ca asistent de regie pentru celebrul Tim Burton, regizorul producției de pe Netflix.

Ada Dumitru, despre relația cu Bebe Cotimanis: „Uneori îmi mai scapă câte un <tata>”

Ada Dumitru și Bebe Cotimanis au o relație de prietenie și totodată una de tată-fiică, așa cum declara chiar tânăra, înainte de plecarea la filmările emisiunii „Survivor”, din Republica Dominicană.

„E un soi de relație tată-fiică, uneori îmi mai scapă câte un „tata” pentru că el e foarte patern, foarte atent. În același timp e și o prietenie între mine și Bebe, suntem foarte similari, ne înțelegem foarte bine”, a declarat Ada, pentru Pro TV.

Ada Dumitru este fiica Iuliei Dumitru, femeia alături de care Bebe Cotimanis trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru s-au cunoscut la teatrul din Pitești și din acel moment au știut că întâlnirea lor nu a fost întâmplătoare.

Eu am zis că mi-a trimis-o mama, Dumnezeu să o odihnească”, declara Bebe, într-un interviu pentru avantaje.ro.
„Iar eu am zis că l-a trimis tata, Dumnezeu să-l odihnească”, l-a completat actrița.

„Eram la Timișoara și într-o noapte, cel puțin așa am simțit noi, că mama lui și tatăl meu au avut acest plan pentru noi.

Iar, după noaptea aia, ne-am dat seama că e din altă parte (n.r. – dată legătura dintre ei)”, a mai declarat Iulia Dumitru despre momentul în care l-a cunoscut pe actor.

Cei doi locuiesc acum la Pitești și deși nu s-au căsătorit, cei doi se bucură de familia pe care și-au creat-o împreună.
În timp ce Iulia Dumitru are o fiică, Ada Dumitru, Bebe Cotimanis este la rândul său tatăl a trei copii: Ștefan, Matei și Adela.

Vezi și: Pavel Bartoș, mesaj pentru fiica lui în ziua în care a devenit majoră: „Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește!” | Demamici.ro

Vezi și: Fiul lui Madalin Ionescu, grave probleme neurologice dupa ce-a facut varicela la 2 luni. „Cand ai neuronii prajiti, ce sa faci?” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni