Mămici și tătici celebri

Octav, fiul lui Mihai Bobonete, a împlinit 13 ani: „Mulțumesc, Dumnezeule, pentru așa băiat” | Demamici.ro

Octav, fiul lui Mihai Bobonete, a împlinit 13 ani: „Mulțumesc, Dumnezeule, pentru așa băiat”. Octav, fiul lui Mihai Bobonete, a împlinit vârsta de 13 ani și se pregătește de vârsta adolescenței.

Actorul și comediantul Mihai Bobonete este mândru tată a doi copii, o fetiță și un băiat, care îi aduc cea mare mare împlinire sufletească.

Familia ocupă primul loc în viața lui Mihai Bobonete și alături de soția lui a reușit să-și clădească un cămin stabil, iar copiii să-i dea cea mai mare forță.

Luna ianuarie a venit cu motiv de sărbătoare în familia Bobonete. Octav, primul născut al familiei, și-a aniversat ziua de naștere la împlinirea vârstei de 13 ani.
Băiatul actorului se apropie cu pași rapizi de vârsta adolescenței. Cu această ocazie, Bobonete și-a felicitat fiul și printr-o urare publică, cu totul aparte.

„Tipul asta mi-a furat inima acum 13 ani si a rămas la el!

Omul meu de bază și lumina ochilor mei… El este jumătatea mea cea mai bună și în același timp este forța care mă împinge de la spate de fiecare dată!
Mulțumesc, Dumnezeule, pentru așa băiat!
❤️❤️❤️”, a transmis Mihai Bobonete.

Octav, fiul lui Mihai Bobonete, a împlinit 13 ani. Viața de părinte, prin ochii lui Bobonete: „Totul e mai frumos, plângi de fericire, înnebunești de neputință”

Mihai Bobonete are doi copii împreună cu soția lui: Octav, care a aniversat recent vârsta de 13 ani și Maria, în vârstă de 8 ani.

Pentru comediant, viața de părinte este asemenea unei piese de teatru cu toate emoțiile posibile experimentate la un loc.

„Normal că viața se schimbă când apar copiii și totul e mai frumos, mai luminos și prinde viață chiar și ce era fără de viață în tine. Înveți lucruri noi, călătorești în timp, plângi de fericire, înnebunești de neputință, îți pui întrebări noi, trăiești totul în prezent și uiți de trecut și nu te mai gândești la viitor… Când ai copii, doar clipa contează. E minunată viața noastră cu Maria și Octav, iar noi Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu că ne-a ales pe noi să fim părinții acestor doi minunați copilași”, a declarat Mihai Bobonete, într-un interviu mai vechi, pentru VIVA!.

Mihai Bobonete este unul dintre acei părinți care acceptă faptul că, în ciuda diferenței de vârstă, și el poate învăța lucruri de la copiii lui.

„La noi, e puțin invers. Copiii noștri au venit cu o bunătate pe lumea asta, care ne-a făcut atenți și să ciulim urechile mai bine la ei, așa că, în timp, mi-am dat seama că și ei ne educă pe noi, iar principiile de viață le învățăm împreună”, a mai declarat el.

Într-o familie în care unul dintre părinți e comediant și om de televiziune, iar mama copiilor este de profesie psiholog, diversitatea e la ea acasă, iar soții Bobonete au decis să își susțină copiii indiferent de traseul profesional pe care îl aleg.

„Orice ar alege ei, noi vom fi acolo să-i încurajăm. Datoria noastră de părinți este să le spunem copiilor că trebuie să încerce ca să reușească. Orice vor vrea să facă în viața lor, eu o să le mai spun că e important ca acel lucru să îl facă musai cu plăcere, și atunci munca se transformă în pasiune”, a mai spus Bobonete.

Vezi și: Cât de frumoasă este fiica lui Răzvan Simion! Ianca a împlinit 18 ani | Demamici.ro

Vezi și: Pavel Bartoș, mesaj pentru fiica lui în ziua în care a devenit majoră: „Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână