Știri externe

A născut un bebeluș de peste 6 kg după ce a trecut prin 19 pierderi de sarcină | Demamici.ro

A născut un bebeluș de peste 6 kg după ce a trecut prin 19 pierderi de sarcină. Mămicile de pretutindeni îți vor spune mereu cât de repede va crește micuțul tău nou-născut după ce vei ieși din maternitate. Nici nu vei clipi de două ori și bebelușul va schimba mărimea primelor hăinuțe. Însă ce te faci atunci când bebe vine pe lume „gata crescut”?

A născut un bebeluș de peste 6 kg după ce a trecut prin 19 pierderi de sarcină

Faceți cunoștintă cu „micuțul mare” Finnley Patonai și povestea lui de naștere cu adevărat inedită.
Bebelușul care a cântărit la naștere nu mai puțin de 6350 grame a venit pe lume prin cezariană, lâsând pe toată lumea surprinsă de dimensiunile lui.

Părinții Cary și Tim așteptau de multă vreme să apară o minune în viața lor, însă cu siguranță nu se așteptau ca minunea să fie una atât de mare!

„Finnley a fost ca o mică vedetă la spital. Toată lumea voia să-și facă un selfie cu el. Medicul obstetrician care s-a ocupat de cezariană mi-a spus că în 27 de ani nu a văzut un nou-născut atât de mare. Nașterea a fost una plină de celebrare din multe puncte de vedere”, a povestit mămica bebelușului, potrivit mother.ly.

Finnley, un „bebeluș curcubeu”, a apărut după 19 pierderi de sarcină

Venirea pe lume a bebelușului Finnley a fost cu atât mai specială cu cât a adus multe zâmbete, după multă suferință. Din acest motiv a fost numit și „bebelușul curcubeu”.

Cary a reușit să ducă sarcina cu Finnley la termen, după ce a îndurat nu mai puțin de 19 sarcini pierdute. Ceilalți doi frați mai mari ai săi, Davlen, de 10 ani și Everett, de 2 ani, abia așteptau și ei încă un partener de joacă.

Pentru cei doi părinți, ultima perioadă din viețile lor devenise un carusel de emoții.

„Două dintre sarcinile pierdute erau cu gemeni. A fost traumatizant pentru toată familia, mai ales pentru copilul nostru mai mare, care înțelegea ce se întâmplă. Fiecare sarcină pierdută îi rănea și lui inimioara”.

Din fericire, bebelușul Finnley a reușit să rupă acest lanț de întâmplări nefericite și a venit pe lume nu doar dolofan, dar și perfect sănătos.

Amuzați, părinții au mai povestit presei cum au fost nevoiți să meargă să caute în farmacii scutece potrivite pentru el, căci maternitatea nu avea nimic pe dimensiunea lui.

Venirea lui pe lume a fost un moment de celebrare pentru medici, asistente, întreg spitalul la care s-a născut, dar mai ales, pentru familia lui, care a primit o lecție importantă după multe lacrimi vărsate, și anume, să nu-și piardă niciodată speranța.

Vezi și: A devenit mămică la 50 de ani după un deceniu de încercări nereușite VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: O bunică și-a adus pe lume propriii nepoți gemeni. Fiica ei a trecut printr-o histerectomie din cauza cancerului de col uterin | Demamici.ro

Vezi si: O bunică de 51 de ani și-a adus pe lume propria nepoată. Fiica ei se lupta cu infertilitatea | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni