Mămici și tătici celebri

Romanița Iovan și fiul ei, născuți în aceeași zi, la 42 de ani distanță | Demamici.ro

Romanița Iovan și fiul ei, născuți în aceeași zi, la 42 de ani distanță. Romanița Iovan și fiul ei, Albert, își sărbătoresc de 16 ani ziua de naștere împreună. Pentru celebra creatoare de modă, legătura mamă-copil cu fiul ei este cu atât mai puternică, cu cât împărtășesc aceeași zi de naștere.

În anul 2006, la vârsta de 42 de ani, Romanița Iovan aducea pe lume primul ei copil, în perioada în care era căsătorită cu regretatul pilot Adrian Iovan. Albert Iovan este unicul copil al cuplului, dar și al Romaniței Iovan, și a rămas în custodia mamei sale după divorțul părinților săi.

Romanița Iovan și fiul ei, născuți în aceeași zi, la 42 de ani distanță

De aproape 16 ani este ziua lui de fapt. Gândește-te că eu de 16 ani mi-am serbat cu copiii. De la 1 an, 2 ani, 3 ani, 4 ani… iar anul acesta cred că va fi doar el cu copiii. Anul acesta vreau să fac ceva mai special, să imortalizez foto și să îmi aduc aminte cum a fost la 58 de ani”, a povestit Romanița Iovan la „Teo Show”.

Romanița Iovan adoră fotografiile care surprind momente unice din viață. Din acest motiv, și-a făcut deja planuri pentru majoratul fiului ei.

„Mi-am făcut un plan ca peste 2 ani, când Albert va împlini 18 ani, să facem o plimbare pe o mare și sub clar de stele și cu apa care va clipoci în jurul nostru să ne zicem „la mulți ani”. Și să facem și atunci o ședință foto împreună.”

Romanița Iovan: „Ultima creație vestimentară va fi rochia de mireasă a miresei fiului meu”

Albert este un tânăr adolescent de 16 ani, care a moștenit frumusețea părinților săi, dar și talentul creativ și pofta de adrenalină. Băiatul Romaniței Iovan este pasionat de mașini de raliuri, este pilot pe circuit și a început construcția unei mașini electrice.

„Ultima mea creație va fi rochia de mireasă a miresei fiului meu. Are fiul meu 16 ani, gândește-te când va fi, foarte departe. Nu e grabă, eu zic de mireasă, de îndrăgostit se poate îndrăgosti și vreau asta.

Albert are un program foarte încărcat, are acea pasiune de a construi mașini și chiar a construit o mașină electrică la clubul de la școală și dacă va termina și carcasa până la finalul anului vor testa pe un lac înghețat în Laponia”, a mai declarat creatoarea de modă.

Romanița Iovan, lecție pentru fiul ei, Albert: „I-am dat să spele rufele. Îi dădeam 50 de lei pentru fiecare mașină spălată”

Albert a primit o educație foarte bună și a fost învățat cu responsabilitățile încă de mic. Romanița Iovan și-a crescut fiul într-un mod cât mai independent și l-a învățat de mic ce înseamnă munca și responsabilitățile.

„Soția lui va fi recunoscătoare, fiindcă Albert știe să spele la mașină, și rufe, și vase. <<Mama, vreau să câștig niște bani>>, mi-a zis.

I-am dat să spele rufele. Îi dădeam 50 de lei pentru fiecare mașină spălată. Și venea prea des, până când i-am zis: <<Nu mai spăla deloc, ești prea scump pentru mine>>. Știe să se descurce, până la urmă.”

Vezi și: Romanița Iovan, lecție pentru fiul ei, Albert: „I-am dat să spele rufele. Îi dădeam 50 de lei pentru fiecare mașină spălată” | Demamici.ro

Vezi și: Cei doi copii mari ai lui Cătălin Crișan, frumoși și talentați din cale-afară! Daria și Raris au lansat o piesă împreună VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Are 23 de ani, e superbă și trăiește în Finlanda | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână