Știri externe

A născut la 57 de ani. După ce fiica a murit din cauza unei boli nemiloase, și-a dorit din tot sufletul să devină mamă din nou | Demamici.ro

A născut la 57 de ani. După ce fiica a murit din cauza unei boli nemiloase, și-a dorit din tot sufletul să devină mamă din nou. Un adevărat miracol! O femeie de 57 de ani a născut un băiețel perfect sănătos.

Atunci când vezi două liniuțe pe testul de sarcină, viața ta se schimbă radical, totul devine plin de fericire, de vise, de speranțe. Însă, atunci când dai naștere unui pui de om la 57 de ani, când puteai avea deja nepoți, există mereu o poveste complicată și plină de emoții în spatele unei asemenea decizii.

A născut la 57 de ani. După ce fiica a murit din cauza unei boli nemiloase, și-a dorit din tot sufletul să devină mamă din nou

Povestea Barbarei Higgins, o femeie din Concord, New Hampshire, Anglia, care a născut recent un băiețel perfect sănătos, la 57 de ani este una extrem de tristă, dar cu un final care te face să zâmbești printre lacrimi, de tristețe, dar și de fericire.

Jack, bebelușul femeii, s-a născut prematur și a cântărit 2,63 kg, însă acum a ajuns acasă și este în regulă. Barbara a mărturisit că și-a dorit cu ardoare un copil după ce fiica ei, Molly, a murit la vârsta de 13 ani, din caza unei tumori cerebrale.

„Fiica mea, Molly, a murit în 2016, din cauza unei tumori cerebrale nediagnosticate la timp. A fost o experiență traumatizantă, dar la scurt timp am început să visez la ideea de avea un alt copil. A fost un vis persistent. Aveam 53 de ani când am început să mă gândesc la asta”, a mărturisit femeia, care a apelat la ajutorul unor experți de la o clinică specializată în infertilitate, potrivit metro.co.uk.

A născut la 57 de ani. Fiul ei i-a salvat viața

Un adevărat miracol! O femeie de 57 de ani a născut un băiețel perfect sănătos

Înainte de a rămâne însărcinată, femeia a fost supusă unor controale amănunțite, în urma cărora a fost diagnosticată cu tumori cerebrale. Din fericire, viața ei a fost salvată, iar acum ea consideră că fiul ei, Jack, a fost cel care i-a salvat viața.

„Îl privesc pe Jack ca pe un miracol. Mi-a salvat viața”, a spus femeia care a povestit că acum a adoptat un stil de viață sănătos, bazat atât pe o alimentație echilibrată, dar și pe sport.

Barbara Higgins nu este cea mai în vârstă femeie care a devenit mamă. Momentan, în „Cartea Recordurilor”, această titulatură îi aparține Mariei del Carmen Bousada Lara din Spania care în 2006 a adus pe lume gemeni, la vârsta de 66 de ani.

Mama la 52 de ani! Marcela si Dorin si-au pierdut fiul in tragedia de la Colectiv, dar Dumnezeu le-a daruit o fetita

Un caz asemănător a fost consemnat și în țara noastră. După ce Andrei Bucă și-a pierdut viața în tragedia din clubul „Colectiv”, părinții săi au adus pe lume o fetiță. Marcela Bucă, mama lui Andrei, a rămas însărcinată pe cale naturală și a născut-o pe Andreea, la 52 de ani. Vezi articolul în întregime AICI!

Vezi și: A devenit mămică la 50 de ani după un deceniu de încercări nereușite VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: O tânără de 25 de ani a născut 9 bebeluși, stabilind un nou record mondial. Cele 5 fetițe și 4 băieței vor petrece în spital încă 3 luni | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână