Primele vesti despre fiul lui Kamara. Leon a facut primul tratament cu celule stem | Demamici.ro

„Inca un pas pentru Leon” este campania prin care oamenii cu suflet mare pot contribui la fericirea unui sufletel de 5 ani. Fiul lui Kamara are dreptul la o copilarie normala, iar parintii sai lupta cu toate puterile lor pentru sanatatea lui Leon.

Kamara si Oana, fosta lui sotie, l-au insotit pe Leon in Turcia, acolo unde micutul va petrece 2 saptamani, timp in care i se va face un tratament cu celule stem, dar si 10 sedinte de fizioterapie.

Kamara ii tine la curent pe cei interesati de soarta lui Leon, pe contul sau de socializare. Baietelul de 5 ani a facut primul tratament cu celule stem.

„Leon a facut primul transferul de celule Stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun❤”, a scris Kamara pe contul sau de Facebook.

Cei care vor sa-i fie alaturi lui Leon o pot face prin Asociatia Ensar Duman.

Donațiile pentru acest caz se realizează în conturile:
Asociația Ensar Duman
RO37BACX 0000001712976001 – RON
RO10BACX 0000001712976002 – EUR
RO80BACX 0000001712976003 – USD
cu mențiunea Donație Camara Leon Akim.

Leon cantareste doar 10 kg la 5 ani. Baietelul lui Kamara a venit pe lume la 36 de saptamani si sufera de o forma de paralizie cerebrala. Micutul nu-si poate folosi decat o manuta si nu poate merge. Baietelul inca poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă.

Din cauza faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon are mâna stângă și membrele inferioare inerte și nu a mers niciodată nici măcar de-a bușilea. Șanse de ameliorare a stării sale generale există, la fel și posibilitatea ca el să meargă într-o bună zi.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

14 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni