Lavinia Pirva a nascut! Stefan Banica, din nou tata de baietel | Demamici.ro

Lavinia Pirva a nascut joi, 16.05.2019, un baietel perfect sanatos. Stefan Banica Junior a fost cel care a facut anuntul pe contul sau de Facebook. Micutul se va numi Alexandru.

„Sunt fericit pentru ca a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios si sanatos, Alexandru Banica. Eu si sotia mea va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceasta perioada, pentru faptul ca ne-ati respectat intimitatea si pentru toate mesajele frumoase”, a fost mesajul prin care Stefan Banica a anuntat ca a devenit din nou tatic.

Anuntul postat de artist a strans in scurt timp mii de like-uri si de comentarii. „Felicitari! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii”, „Felicitări! Sa fie sănătos și sa vă bucurați alături de el de toate clipele minunate pe care vi le va dărui, chiar și cu plânsete, colici, dar și cu zâmbetul din somn”, „Sa va trăiască! Sa fie sănătos, sa va aduca bucurie. Cred cu tărie că ești un tata bun pentru toți copiii tai” au fost doar cateva dintre mesajele lasate de prietenii din online pe contul de socializare al artistului.

Ce facea Lavinia Pirva cu mai putin de o saptamana inainte sa nasca

Cu doar cateva zile inainte sa-si aduca pe lume baietelul, Lavinia Pirva se tinea de sotii.

„Cucu – cucu… mai e cineva la lucru? Eu sunt fericita sa parcurg din puținul ce a mai ramas de parcurs din frumosul drum ce mi-a fost dat! Intre timp ma ocup serios sa umplu memoria telefonului cu zeci de poze care ne vor rămâne o amintire haioasa!!!Cineva se va amuza copios peste cativa ani vazandu-si mamica in postura Mamei Bamse!”, a scris artista pe contul sau de socializare pe 10.05.

Stefan Banica Junior a fost cel care a anuntat ca Lavinia Pirva este insarcinata

Stefan Banica Junior a dat vestea si in cazul sarcinii Laviniei, in cadrul unui concert de Craciun, chiar de ziua Violetei, fetita pe care o are cu Andreea Marin.

Cu aproximativ o luna inainte de nasterea lui Alexandru, Stefan Banica isi exprima nerabdarea si dragostea fata de cel mai mic fiu al sau:

„Aștept cu mare drag și mare dragoste. Ca orice părinte, îmi doresc să aibă un viitor frumos. Să stea într-o țară unde poate să crească frumos, să se dezvolte. Nu îmi e teamă de lumea în care trăim și pentru că devin pentru a treia oară tată, las lucrurile să vină de la sine. E o vorbă: Spune-i lui Dumnezeu ce planuri ai ca să râdă de tine”, declara artistul pentru Libertatea.

Lavinia Pirva si Stefan Banica Junior s-au casatorit in vara lui 2017. Chiar daca ceremonia religioasa a avut loc in Romania, petrecerea s-a tinut in Bulgaria. Totul a fost organizat in mare secret. Invitatii au fost dusi acolo sub pretextul unei petreceri de ziua de nastere a solistului.

Stefan Banica mai are doi copii: pe Radu Stefan, in varsta de 16 ani, cu Camelia Constantinescu si pe Ana Violeta, in varsta de 10 ani, cu Andreea Marin. Artistul are o relatie foarte apropiata cu ambii copii.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână