Un tata si-a aruncat baietelul pe geam, de la etajul 5, in ziua in care micutul implinea un an | Demamici.ro

Un barbat in varsta de 29 de ani din China a fost arestat dupa ce si-a aruncat fiul pe geam. Micutul care isi sarbatorea prima aniversare a fost aruncat de la etajul 5 al unui bloc de locuinte din Dazhou, Sichuan, sud-vestul Chinei.

Bebelusul nu a avut nicio sansa sa supravietuiasca caderii de la 20 de metri, iar paramedicii ajunsi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul copilului.

Zhang, barbatul in varsta de 29 de ani, se certa cu mama sa din cauza banilor. Se pare ca cearta a fost atat de puternica, incat barbatul, intr-o criza de nervi si-a aruncat baietelul de la balcon.

Tragedia s-a intamplat in jur de miezul noptii, vineri. Tot atunci barbatul a fost arestat si luat in custodie pana la finalizarea investigatiilor. Surse din politie au declarat pentru un ziar local ca Zhang a recunoscut ca si-a aruncat copilul pe geam.

Bunicul baietelului a declarat pentru Red Star News ca micutul a implinit un anisor in ziua in care tatal i-a adus sfarsitul. Mama barbatului a declarat ca ea si sotul sau cresteau copilul si ca tatal micutului si mama lui nu contribuiau financiar.

Un tata si-a aruncat baietelul pe geam dupa o cearta cu mama lui

Cearta a avut la baza motive financiare. Mama barbatului i-a reprosat ca nu ii asigura copilului cele trebuincioase. Zhang lucra ca sofer. „Copilul plangea in bratele mele, iar el a spus sa i-l dau. Credeam ca-l duce la culcare”, a declarat Qin, mama barbatului, potrivit Daily Mail.

„Dar, l-a luat si l-a aruncat pe geam. Nu am avut timp sa reactionez. Pur si simplu am inceput sa plang”, a adaugat femeia. Imagini surprinse de camerele de supraveghere ii arata pe bunici jelind langa corpul baietelului pana fortele de ordine au ajuns la fata locului.

Yuan, paznic, a fost martorul tragediei: „Stateam la 10 metri, in post, in momentul in care am vazut ca ceva a fost aruncat de sus. A cazut la 3, 4 metri de mine. La inceput am crezut ca e gunoi, insa cand am descoperit ca era un copil, am inceput sa tip”.

La scurt timp dupa ce-a comis crima, Zhang a incercat sa se arunce si el pe geam, insa a fost impiedicat de parintii lui. Politia a demarat o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care a avut loc tragicul eveniment.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni