Știri interne

Un elev al Colegiului Militar Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit, după ce a căzut de la etajul patru al clădirii | Demamici.ro

Un elev al Colegiului Militar Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit, după ce a căzut de la etajul patru al clădirii. O nouă tragedie împietriește de spaimă și de neputință inimile mamelor! Un elev al Colegiului Militar Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit, după ce a căzut de la etajul patru al clădirii.

Cumplitul incident s-a petrecut joi dimineață.

Potrivit unor surse neoficiale, citate de Adevărul, se pare că tânărul a fost prezent la apelul de dimineață, în haine militare, iar apoi a mers în cameră, care se află la etajul patru al clădirii. Acolo s-ar fi schimbat în haine civile, iar la scurt timp a fost găsit căzut în fața clădirii.

Salvatorii au încercat să îl resusciteze minute în șir, însă elevul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Era în clasa a IX-a, avea 15 ani și provenea din județul Maramureș.

Autoritățile presupun că elevul Colegiului Militar Național „Mihai Viteazul” s-ar fi aruncat de la etaj. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean Alba pentru efectuarea autopsiei.

Două adolescente au murit după ce s-au aruncat în gol de pe o fostă fabrică din Lupeni

Nu este prima tragedie de acest gen din România. La finalul anului trecut, două fete în vârstă de 15 ani au murit după ce s-au aruncat în gol de la aproximativ 20 de metri, la o fabrică abandonată din Lupeni.

Înainte de a comite gestul tragic, una dintre fete a scris pe rețelele de socializare că „pleacă mai repede ca anul 2023”.

Un alt caz tragic a avut loc în noiembrie 2022, când un adolescent de 13 ani, fiu de preot, din Drobeta-Turnu Severin s-a aruncat în gol de pe o clădire părăsită din oraş.

Specialiștii devin tot mai îngrijorați cu privire la creșterea ratei de suicid în rândul tinerilor. Conform OMS, sinuciderea este a doua cauză de deces în rândul tinerilor între 15 şi 29 de ani.

Vezi și: Un băiat de 11 ani a căzut de la etajul al treilea al unei școli din București | Demamici.ro

Vezi și: O mamă, studentă la Medicină, s-a aruncat în gol de la fereastra din rezerva spitalului după ce a născut. Suferea de depresie, iar tatăl copilului nu-și dorea bebelușul | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

5 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

5 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

7 zile