Știri externe

Un copil născut fără mâini și fără picioare potolește plânsul frățiorului său dându-i suzeta. Video emoționant | Demamici.ro

Un copil născut fără mâini și fără picioare potolește plânsul frățiorului său dându-i suzeta. Într-un videoclip distribuit de mama lor, Katie Whiddon, în vârstă de 22 de ani, Camden, în vârstă de trei ani, își calmează fratele nou-născut care plânge, Jaxton, punându-i suzeta.

Camden reușește să facă totul fără picioare și mâini, iar momentul dulce a devenit viral de când mama lui l-a postat pe Instagram.

Camden s-a născut cu sindromul focomelie și amelie. Focomelia este o afecțiune congenitală care implică malformația membrelor, în timp ce amelia este un defect congenital în care un bebeluș se naște fără unul sau mai multe membre.

Băiețelul, care locuiește în Camden, Texas nu are picioare, iar brațele lui se termină în jurul coatelor.

În videoclipul viral, nou-născutul Jaxton stă întins pe spate pe pat. Sora mai mare Ryleigh se află în apropiere, când Jaxton începe să plângă pentru că tocmai și-a pierdut suzeta.

Un copil născut fără mâini și fără picioare potolește plânsul frățiorului său dându-i suzeta

Atunci, fratele mai mare Camden, care era în apropiere, vine în ajutor. Băiețelul bucuros se apropie și, folosindu-și fața și brațul drept, reușește să ridice suzeta lui Jaxton.

Se apropie și mai mult, ridicând suzeta în gura fratelui său mai mic. O împinge până când Jaxton se liniștește și începe să moflăie, mulțumit din nou.

În cinci zile, videoclipul a fost vizionat de peste 46.000 de ori pe Instagram și de alte mii pe Reddit.

Katie a spus pentru Daily Mail că Camden îl ajută adesea pe Jaxton în acest fel.

„Camden este întotdeauna acolo să-i dea suzeta și să-i șteargă lacrimile”, a spus ea. „De data aceasta, Jaxton plângea și i-am spus cu voce tare că vin să îi dau suzeta. Apoi Camden a spus: „I-o dau eu, mami!”” Așa că mi-am luat telefonul și am alergat acolo pentru a surprinde momentul.

„Acesta este un lucru de zi cu zi pentru noi, dar m-am gândit că prietenii și familia noastră ar dori să-l vadă”, a adăugat ea.

Cum a reacționat când a aflat că va avea un copil fără membre

Băiatul fără membre îi dă suzeta frățiorului. Katie a aflat pentru prima dată că era însărcinată la vârsta de 18 ani, în 2013. Ea a spus că a făcut tot ce ar trebui să facă o viitoare mamă – nu a băut, a mâncat corect și nu a fumat. Tocmai se pregătea să afle sexul bebelușului când s-a prezentat la ecografia de 18 săptămâni și a aflat vestea tristă.

„Când doctorul mi-a spus despre malformațiile congenitale ale lui Camden am amorțit imediat”, a spus ea. „M-am întins acolo în timp ce tehnicianul cu ultrasunete îmi curăța burta. În timp ce zăceam, realitatea m-a lovit chiar în inimă. Am început să-mi frec ochii.

„Copilul meu nu are picioare, ci doar brațe? Copilul meu?’ îți amintește ea. „Mie nu mi se întâmplă așa ceva! Lucruri de genul acesta nu se întâmplă cu familia mea! De ce eu? De ce copilul MEU!!!”

Era îngrijorată de toate lucrurile pe care copilul ei nu le-ar fi putut face niciodată, dar la scurt timp după ce s-a născut, el a început să demonstreze că se înșela.

Camden se poartă ca un copil normal

Acum crește armonios și continuă să-și impresioneze mama și tatăl, Cole, 23 de ani, cu ceea ce poate face.

„Știu că majoritatea oamenilor se uită la Camden și se gândesc, bietul copil. Dar când se simte confortabil și începe să facă lucrurile pe cont propriu, toată lumea se adună mereu în jur să privească!’ spune ea.

„Este minunat și poate face atât de multe lucruri pe care nu le-ai crede niciodată dacă nu le-ai văzut cu ochii tăi. Comentariul pe care îl primesc cel mai mult este: „Nu am știut niciodată cât de repede se poate mișca!” S-ar putea să nu aibă picioare pentru a se ridica și a alerga, dar băiatul ăla se poate rostogoli și se poate plimba foarte repede! Nu subestima pe cineva doar din cauza copertei în care s-a născut.

„În mare parte se hrănește singur, se deplasează singur prin casă, se așază singur pe oliță, urcă pe scări și multe alte lucruri pe care ne-am gândit că le va face”, a spus Katie pentru Daily Mail.

Vezi și: Știa că va naște un băiețel fără picioare și cu o singură mână, dar nu a vrut să renunțe la sarcină | Demamici.ro

Vezi si: Bebelus de 11 luni nascut fara un brat cucereste internetul. E cel mai tanar „influencer” de pe Instagram | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni