Un bebeluș îl ține de mână pe paramedicul care l-a salvat de la locul accidentului în care și-a pierdut ambii părinți | Demamici.ro

Un bebeluș îl ține de mână pe paramedicul care l-a salvat de la locul accidentului în care și-a pierdut ambii părinți. Un copilaș a rămas orfan de ambii părinți în urma unui accident teribil care a avut loc în Argentina.

Imaginea a făcut înconjurul lumii și a impresionat prin durerea puternică a unui suflet nevinovat. Juan Pedro și soția sa Ana Gabriela Diaz au murit în urma unui accident care a avut loc pe o șosea din orașul Canuelas, Argentina.

Se pare că mașina în care se aflau cei trei a intrat pe contrasens unde a fost lovită în plin de un camion, informează The Sun.

Un bebeluș îl ține de mână pe paramedicul care l-a salvat de la locul accidentului în care și-a pierdut ambii părinți

La locul accidentului au ajuns imediat echipele de intervenție. Printre salvatori se număra și paramedicul Walter Marcelo Britos. Bărbatul a apucat mânuța copilașului care stătea întins pe targă, un gest uman, plin de căldură pentru un suflețel nevinovat care a pierdut cele mai dragi ființe din viața lui.

„Această mânuță care mă ține de deget este a unui copil extraordinar care a rămas singur pe lume. Tot ce am putut să fac a fost să-i fiu alături astfel. Dumnezeu să-l binecuvânteze. Ne vedem curând, noul meu prieten. Îmi doresc să te fi putut îmbrățișa”, a scris bărbatul pe contul său de socializare.

Tatăl copilului se afla la volanul mașinii în momentul producerii accidentului. Poliția investighează circumstanțele în care s-a produs coliziunea pentru a stabili motivul accidentului și vinovații.

Șoferul a decedat la scurt timp după impact, iar soția sa câteva ore mai târziu, la spital. Bebelușul a fost transportat la spitalul din Canuelas, însă ulterior a fost transportat pe cale aeriană la un alt spital din apropierea orașului La Plata. Potrivit primelor informații, copilul ar fi suferit răni la nivelul capului.

Vezi si: Copil nenascut, operat in uter, il prinde de deget pe chirurg | Demamici.ro

Vezi si: Copil nenascut, operat si pus inapoi in uterul mamei, in Marea Britanie | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână