Emily Burghelea, fostă concurentă „Bravo, ai stil”, însărcinată în 7 luni! VIDEO | Demamici.ro

Emily Burghelea, fostă concurentă „Bravo, ai stil”, însărcinată în 7 luni! Fosta concurentă „Bravo, ai stil” a făcut anunțul la început de an, pe contul de socializare. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât nimeni nu a bănuit vreo clipă că tânăra se pregătește să devină mămică.

„O să fim părinți! 🧚🏼‍♀️ SURPRIZĂ!!! 🤰🏼”, a fost mesajul care a însoțit fotografia în care Burghelea își etalează burtica de gravidă. Fosta concurentă din show-ul stilului a preferat să-și țină sarcina în secret până în luna a 7-a.

Emily Burghelea, fostă concurentă „Bravo, ai stil”, însărcinată în 7 luni!

„27 de săptămâni. Este prima zi din cel de-al treilea trimestru. De 7 luni ascundem acest secret”, a spus Emily Burghelea la „Teo Show”.

„A fost ceva ce ne-am propus. Am vorbit prin iunie de treaba asta și cam în două săptămâni aveam și testul pozitiv. A fost ceva foarte emoționant, ceva ce nu poate fi descris în cuvinte.”, a adăugat Andrei, soțul lui Emily.

„Eram într-un live pe YouTube, cu alte două cupluri, curățam niște creveți. Dintr-o dată mi s-a făcut rău. Fetele m-au întrebat dacă nu se poate să fiu însărcinată, ele neștiind că noi ne dorim lucrul acesta. Am râs și am închis live-ul, apoi am mers și am făcut un test, iar testul a ieșit pozitiv. După am mai făcut 5.”

„Am pus 7 kg, dar nu am avut pofte sau poftă de mâncare. Am vrut să aflăm la naștere dacă e băiețel sau fetiță, dar ne-am gândit că ar fi mai bine totuși să aflăm să ne pregătim acolo un nume…

Niciodată nu am crezut că voi fi mămică atât de tânără. Dacă nu era Andrei, nu aș fi făcut treaba asta, adică nu mi-aș fi dorit să fiu mămică atât de tânără, însă în momentul în care l-am cunoscut am știut că aici vom ajunge pentru că am simțit că este sufletul meu pereche de la început.” , a adăugat Emily.

Emily Burghelea s-a căsătorit în secret

Căsătoria a avut loc tot în mare secret. La sfârșitul lunii noiembrie, Emily și-a unit destinul cu bărbatul care a cerut-o în căsătorie în direct, în platoul „Teo Show”.

„Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns iar sentimentele trăite nu se pot compara cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită. Fiecare cuvânt vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găină.

Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume. Îl țineam de mâna pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvântați de Dumnezeu.”, mărturisea Emily în legătura cu ziua în care a devenit soție.

Vezi si: Flavia Mihășan a aflat sexul bebelușului din burtică: „Asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată!” | Demamici.ro

Vezi si: Olimpia Melinte, actrița din serialul „Vlad”, însărcinată pentru a doua oară | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână