Mamă de 36 de ani, însărcinată cu al 5-lea copil, a murit fulgerător în timp ce-și bea cafeaua | Demamici.ro

Mamă de 36 de ani, însărcinată cu al 5-lea copil, a murit fulgerător în timp ce-și bea cafeaua. Emily Mitchell din Rhode Island a devenit un influencer local, fiind urmărită pe contul său de Instagram de peste 100.000 de persoane. Femeia, în vârstă de 36 de ani, mamă a patru copii și însărcinată cu cel de-al 5-lea, a murit în dimineața zilei de 22.12., în timp ce-și bea cafeaua și lua micul dejun.

Mamă de 36 de ani, însărcinată cu al 5-lea copil, a murit fulgerător în timp ce-și bea cafeaua

Influencerul și-a pierdut cunoștința din senin, cu 3 zile înainte de Crăciun. În noiembrie, Emily Mitchell anunța pe contul său de Instagram că va deveni mamă pentru a 5-a oară. Așadar, în momentul morții, femeia era însărcinată în 16 săptămâni, informează Daily Mail.

Cauza morții nu a fost făcută publică. Pe pagina GoFundMe, inițiată pentru ca oamenii să poată veni în ajutorul familiei cu 4 copii, se arată că: „Em își bea cafeaua și mânca pâine prăjită când dintr-o dată și-a pierdut cunoștința. Doctorii se străduiesc să găsească răspunsuri pentru familie.”

Emily și bebelușul nenăscut au murit pe 22.12. „Inimile noastre sunt frânte. Prezența ei plină de bucurie va fi o lipsă enormă pentru mulți dintre cei care au cunoscut-o.” Emily a lăsat în urmă un soț iubitor și patru copii minunați: Finn, Isla, Edie și Lulu.

„Suntem șocați de trecerea ei în neființă și vrem să ne exprimăm iubirea față de această familie greu încercată prin această strângere de fonduri. Banii vor fi folosiți pentru educația micuților în următorul an, dar și pentru creșterea lor. Mulțumim tuturor pentru grija arătată, pentru mesaje, telefoane și scrisori.

Cuvintele voastre nu au fost ignorate, ci au venit în sprijinul familiei îndurerate. Em își bea cafeaua în dimineața zilei în care a murit. În ciuda reacției rapide pe care soțul și copiii au avut-o, medicii ajunși la fața locului nu au reușit s-o readucă la viață. A mers în casa Domnului. Doctorii încă investighează cauza morții pentru a putea da un răspuns familiei.”

Tot în ultima lună din an, printr-o postare pe Instagram, Emily anunța că urmează să facă cea de-a 5-a cezariană.

„Va fi cea de-a 5-a cezariană pentru mine. Nu contează cum vin bebelușii pe lume. Experiența ta este validă și merită. Nu ești mai puțin mamă dacă ai nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență, ai ales să naști prin cezariană sau cu epidurală.

Nu ești o mamă mai bună dacă îți aduci copiii pe lume printr-o naștere vaginală fără niciun fel de medicamentație. Fie că adopți sau alegi să devii mamă printr-un program surogat, bebelușii sunt ai tăi și poți să stai mândră la masa maternității”, scria Emily Mitchell la începutul lunii decembrie.

Vezi si: Alina Ceușan și-a arătat abdomenul la câteva zile după naștere. Cum i s-a părut recuperarea după cezariană | Demamici.ro

Vezi si: Cicatricea de la cezariană, semn al puterii, nu al slăbiciunii: „Fără ea nu mi-aș ține fetița la piept acum!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni