Asistentă de la UPU Buzău a murit după naștere, răpusă de COVID. Adelina avea 32 de ani | Demamici.ro

Asistentă de la UPU Buzău a murit după naștere, răpusă de COVID. Adelina avea 32 de ani. Adelina Andrei avea doar 32 de ani și era însărcinată în ultimul trimestru. Asistentă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, tânăra a murit într-un spital din București după ce medicii de la maternitatea Bucur au reușit să-i salveze copilașul.

Asistentă de la UPU Buzău a murit după naștere, răpusă de COVID. Adelina avea 32 de ani

Adelina Andrei a contractat virusul împreună cu alți membri din familie: părinții și soțul. Inițial a încercat să se trateze acasă, însă starea de sănătate i s-a agravat și s-a prezentat de urgență la Maternitatea din Buzău. Medicii au trimis-o la Maternitatea Bucur din Capitală.

Într-un comunicat de presă oferit de Spitalul Județean Buzău se arată că Adelina Andrei s-a prezentat la UPU-SMURD pe 30.12.2020 la 14:30 cu tuse și febră. Pacienta fusese diagnosticată pozitiv la testul RT-PCR pe data de 21.12 și urma tratament la domiciliu pentru COVID-19. În momentul consultului, pe 30.12., Adelina era stabilă hemodinamic și respirator, cu saturație bună, informează adevarul.ro.

A urmat transferul la Maternitatea Buzău, în vederea unui consult de specialitate. Medicul obstetrician a decis transferarea ei către un spital din București. Așa se face că Adelina Andrei a ajuns la Maternitatea Bucur unde i s-a făcut operația de cezariană.

După intervenția chirurgicală, asistenta a fost dusă la Spitalul Pantelimon, necesitând intubare. La scurt timp, Adelina a intrat în stop cardio-respirator. I s-au efectuat manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut efect, în cele din urmă declarandu-se decesul.

„Nu a fost suficientă tinereţea şi sănătatea ta, ca să lupte cu acest virus nemilos, Adelina. Ne vom gândi la tine mereu. Suntem alături de familia îndurerată şi ne exprimăm sincerele noastre condoleanţe. Dumnezeu să te odihnească, mămico!”, au scris colegii membrii sindicatului Sanitas.

Vezi si: Mamă de 36 de ani, însărcinată cu al 5-lea copil, a murit fulgerător în timp ce-și bea cafeaua | Demamici.ro

Vezi si: O mămică de 29 de ani a murit la câteva ore după ce-a născut un băiețel: „Au fost 7 ore de chin!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână