Un bebelus de 11 luni a murit la cresa dupa ce educatoarea s-a asezat peste el VIDEO| Demamici.ro

Un bebelus de 11 luni a murit in timp ce se afla in grija educatoarelor, intr-o gradinita din Taiwan. Incidentul tragic a avut loc in capitala Taipei la cresa „We Care Baby”.

Liao, o educatoare in varsta de 40 de ani, s-a asezat intentionat peste copil cu scopul de a-l linisti si de a-l face sa adoarma mai repede. Momentul in care femeia incearca cu orice pret sa tina nemiscat bebelusul de 11 luni a fost facut public.

Camerele de supraveghere au surprins clipele in care educatoarea s-a asezat pe micut, presandu-i trupul mic cu greutatea corpului ei. Baietelul a dat din picioare si s-a zvarcolit pana a ramas inert.

In momentul in care a vazut ca bebelusul nu mai misca, educatoarea a crezut ca a adormit si si-a orientat atentia spre alt copil. O alta educatoare, ingrijorata ca micutul nu se mai trezeste, a chemat Politia.

Educatoarea care s-a asezat peste bebelus, omorandu-l, a fost acuzata de omor prin imprudenta, insa a fost eliberata pe cautiune dupa ce a achitat 745 de lire sterline.

Chestionata cu privire la fapta sa, Liao a declarat ca a incercat sa puna baietelul la somnul de pranz. Cand a vazut ca nu se mai misca, a crezut ca micutul a adormit.

Copilasul a fost raportat inconstient la 2:10 PM si declarat mort la 3:30 PM la Tri-Service General Hospital. Rapoartele arata ca baietelul nu a avut semne vitale in drumul spre unitatea medicala. Investigatiile in acest caz continua. Autoritatile asteapta rezultatele autopsiei, anunta Daily Mail.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână