Un bărbat crescut la orfelinat a adoptat 5 frați pentru a nu fi separați: „N-am vrut să treacă prin ce-am trecut eu” | Demamici.ro

Un bărbat crescut la orfelinat a adoptat 5 frați pentru a nu fi separați: „N-am vrut să treacă prin ce-am trecut eu”. La doar 29 de ani, Robert Carter a făcut un gest plin de mărinimie. A decis să adopte cinci frați pentru ca micuții să nu fie separați.

Bărbatul din Cincinnati, Ohio, Statele Unite ale Americii, a trecut prin durerea de a fi desparțit de frații săi și nu a vrut ca cei conci copii să aibă aceeași soartă. Din 30 octombrie, Robert Carter este tată cu acte în regulă pentru Marionna (10 ani), Robert Junior (9 ani), Makayla (8 ani), Giovanni (5 ani) și Kiontae (4 ani).

Un bărbat crescut la orfelinat a adoptat 5 frați pentru a nu fi separați: „N-am vrut să treacă prin ce-am trecut eu”

Robert Carter avea doar 12 ani când a ajuns într-un centru de plasament și a fost separat de ceilalți 8 frați ai săi. În decembrie 2018, bărbatul a luat în plasament trei frați. Din momentul în care a aflat că cei trei mai au încă 2 frățiori, Robert a știut că va face tot ce-i stă în putință pentru a-i reuni și pentru a-i adopta.

Robert Carter, pentru DailyMail: „Am știut dintotdeauna că vreau să adopt pentru că eu însumi am crescut într-un orfelinat. Mai mult decât atât, mi-am descoperit orientarea sexuală de foarte tânăr (n.r. – Robert a declarat că este gay) așa că am știut că va trebui să adopt dacă voiam să am copii.”

În decembrie 2018, bărbatul i-a luat în îngrijire pe Robert, Giovanni și Kiontae. Mai târziu avea să afle că cei trei fuseseră separați de surorile lor când aveau doar 6 luni. Așa se face că bărbatul le-a căutat pe asistentele maternale în grija cărora se aflau fetele și a organizat o întâlnire a tuturor fraților.

Robert Carter: „Când copiii s-au văzut, s-au îmbrățișat, s-au luat în brațe și nu mai încetau plânsul. Acela a fost momentul în care mi-am spus: „Ok, îi voi lua pe toți 5!””.

Robert a fost unul din 9 copii și a ajuns într-un centru de plasament când cel mai mic dintre frații săi avea doar 2 ani. Robert și-a revăzut frații abia când a împlinit 16 ani. „Știam durerea de a fi separat de frați atât de bine încât nu am vrut ca și ei să treacă prin așa ceva”, a adăugat bărbatul.

Robert Carter: „Cei 5 copii ai mei sunt uluitori. Mulți oameni spun că îmi va fi foarte greu pentru că sunt singur și nu am o casă a mea, însă pentru acești copii e important să aibă părinți, fie că este vorba despre unul sau doi.

După ce s-a finalizat procedura de adopție am plâns, am plâns pentru că știam că nimeni nu-i va mai lua și că nu vor mai fi nevoiți să sufere. A doua zi m-am trezit ușurat, în pace și binecuvântat că acești copii mi-au fost încredințați.”

Mulți oameni au vrut să-i ajute pe Robert și cei 5 copii, motiv pentru care familia Carter a deschis și o pagina GoFoundMe unde mai multe persoane generoase au donat bani pentru ca micuții și tânărul Robert să-și poată cumpăra propria casă.

Vezi si: Un copil cu dizabilități din Iași a ajuns la mila statului după ce mama sa a murit | Demamici.ro

Vezi si: O tânără de 26 de ani a adoptat 14 copii din Tanzania: „Acești copii sunt viața mea acum” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni