Imagini de la botezul lui Thomas Jay, băiețelul lui Lili Sandu. Cine au fost nașii: „O poveste frumoasă devenită realitate” | Demamici.ro

Imagini de la botezul lui Thomas Jay, băiețelul lui Lili Sandu. Cine au fost nașii: „O poveste frumoasă devenită realitate.” Zi mare pentru Lili Sandu și Silviu Țolu. Cei doi și-au creștinat băiețelul în cadrul unei ceremonii restrânse.

La eveniment au participat doar câteva persoane, așa cum prevede legea în această perioadă a pandemiei, iar măștile de protecție nu au lipsit nici de pe chipul părinților sau nașilor.

Încă de la primele ore ale dimineții, Lili Sandu anunța pe contul de socializare că este „the big day”, ziua cea mare, o zi importantă în viața lor de familie. Frumoasa mămică a dezvăluit ținutele pe care cei trei urmau să le poarte.

Lili Sandu a reușit să dea jos aproape 20 de kilograme din cele acumulate în perioada sarcinii, iar acest lucru s-a văzut perfect în ținuta pentru care vedeta a optat la botez. Într-o rochie albă, cu accente în partea superioară și mulată în talie, Lili Sandu a strălucit mai ceva ca bijuteriile prețioase pe care le-a purtat.

Cu toate că botezul a avut loc în condiții speciale, de siguranță, iar numărul de persoane care au participat a fost limitat, emoția nu a lipsit.

Lili Sandu: „Câtă emoție și bucurie! Puiul nostru a fost creștinat și suntem cei mai fericiți părinți. O poveste frumoasă devenită realitate.”

Imagini de la botezul lui Thomas Jay, băiețelul lui Lili Sandu. Cine au fost nașii

Thomas Jay, băiețelul lui Lili Sandu și a lui Silviu Țolu a fost creștinat chiar de medicul care l-a adus pe lume.

„Doctorul care l-a adus pe lume pe Thomas Jay, alături de Carmen, soția lui, sunt părinții spirituali ai puiului nostru”, a scris Lili Sandu în dreptul imaginilor emoționante de la botezul băiețelului ei.

Lili Sandu, pregătită pentru cel de-al doilea copil

Lili Sandu a mărturisit că-și dorește o familie mai numeroasă și că a decis să-și pună cariera pe pauză pentru a cunoaște împlinirea deplină și în viața personală. Cum rolul de mămică i se potrivește atât de bine, vedeta se gândește deja la al doilea copil.

„Nu știu când o să mă întorc într-un platou de televiziune, o perioadă sigur nu. Mi-aș dori să mai fac încă cel puțin unul, că eu am fost singură la părinți și știu cum e. Silviu zice să mai așteptăm.

Noi ne mai certăm, nu suntem perfecți, dar ne susținem foarte mult. Copilul doarme cu noi în cameră, are pătuțul lui, iar dimineața îl ia mami în pat cu noi”, a declarat Lili Sandu, în urmă cu ceva timp.

Lili Sandu a anunțat pe Instagram venirea pe lume a lui Thomas Jay

„Atunci când viața capătă un sens…
Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire…

Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare.
Bine ai venit, fiul nostru iubit!”

Vezi si: Lili Sandu a povestit cu lacrimi în ochi de ce bebelușul ei a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni