Un baietel, la un pas sa cada de la etajul 4, in timp ce mama se uita in telefon VIDEO | Demamici.ro

Camerele de supraveghere din interiorul companiei de constructii „Monserrate” au surprins momentul socant in care un baietel era cat pe ce sa cada de la etajul 4. In video se vede cum o femeie si copilul sau ies din lift.

Mama, ocupata cu uitatul in telefon, i-a dat drumul la mana baietelului. Acesta, curios s-a indreptat spre balustrada si a pus mana pe ceea ce credea a fi un panou din sticla transparenta.

Locul insa nu era protejat de niciun fel de sticla si nici de gratii, astfel incat micutul a cazut in gol. Mama baiatului a avut un instinct fenomenal, reusind sa-l prinda pe copil de picior. In doar cateva secunde, baietelul a fost ridicat.

Speriata, mama baietelului l-a strans la piept, constienta fiind ca fiul sau s-a aflat la un pas de moarte, scrie Mirror. Cateva angajate, auzind zarva de la receptie, s-au repezit spre locul faptei. Mama reusise deja, singura, sa-l traga pe baietel.

Incidentul s-a intamplat intr-o cladire de birouri din Medellin, Columbia, raporteaza publicatiile locale. Nu se stie inca daca baietelul a suferit vreo rana de la caderea care l-a adus in pragul mortii.

Video-ul a fost share-urit pe reddit, unde utilizatorii au dezbatut felul in care a reactionat femeia. Unii i-au laudat reflexele incredibile si faptul ca a reactionat prompt salvandu-i viata baietelului, pe cand altii au blamat-o pentru faptul ca statea cu ochii in telefon si nu era 100% atenta la ce facea fiul ei.

Pe de alta parte, exista si voci care dau vina pe masurile de siguranta inexistente din cadrul cladirii. Acea balustrada ar fi trebuit asigurata si cu gratii, astfel incat sa nu existe niciun pericol.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

10 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni