Un băiețel de 7 ani a înotat timp de o oră pentru a-și salva tatăl și surioara, aflați în pericol de înec | Demamici.ro

Un băiețel de 7 ani a înotat timp de o oră pentru a-și salva tatăl și surioara, aflați în pericol de înec. Un băiețel de 7 ani s-a transformat într-un mic supererou al comunității, după ce s-a străduit din toate puterile să-și salveze tatăl și surioara.

Micuțul Chase se afla alături de tatăl său, Steven Poust, și surioara lui, Abigail, în vârstă de 4 ani, în largul râului St. John, în Jacksonville, Florida. Tatăl copiilor ancorase barca pe râu, pentru a-și lăsa copiii să înoate în apropiere, fără să prevadă scenariul cumplit care urma să se deruleze.

La un moment dat, fetița de 4 ani, care purta vestă de salvare, a fost luată de curenții apei, iar bărbatul a sărit în apă pentru a o salva. Rămas singur în barcă și privind cum tatăl și sora lui sunt în pericol, micuțul Chase a fost nevoit să acționeze într-un mod deloc ușor pentru un copil de vârsta lui.

Băiețelul de 7 ani a înotat spre țărm timp de o oră pentru a cere ajutor.

„I-am spus că îl iubesc pentru că nu știam cum se va încheia toată situația. Am încercat să rămân alături de amândoi”, a declarat tatăl celor doi copii, potrivit CNN.

Copilul a mărturisit ulterior jurnaliștilor că a înotat pe spate, apoi „câinește” pentru a nu obosi prea repede. Când a ajuns la țărm a fugit către cea mai apropiată casă pentru a cere ajutor.

În tot acest timp, tatăl și sora lui se îndepartaseră de barca lor la o distanță de aproximativ 3 kilometri. Din fericire, Salvatorii din cadrul Departamentul de Pompieri din Jacksonvile au reușit să-i recupereze pe cei doi, în viață.

Micuțul Chase s-a dovedit a fi un mic erou al comunității, dar mai ales, al familiei sale, mulțumită gestului său eroic.

Reportajul VIDEO aici!

Micii eroi impresionează prin curaj și prezență de spirit, chiar dacă situațiile sunt unele de viață și de moarte. Gray Forrester și-a salvat surioara de doi ani de la înec, când avea doar patru ani. Povestea emoționantă a băiețelului curajos care și-a salvat surioara o găsiți aici.

Vezi si: Și-a salvat sora din colții unui câine, iar acum își poartă cicatricea ca un supererou. „Dacă cineva va muri, am crezut că ar trebui să fiu eu” | Demamici.ro

Vezi si: Erou la 5 ani. Si-a salvat sora dintr-un incendiu si s-a intors dupa caine | Demamici.ro

Vezi si: Povestea emotionanta a baietelului curajos care si-a salvat surioara de 2 ani de la inec | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni