Un baietel de 5 ani si o fetita de 11 luni au murit intr-un accident rutier. Mama se lupta sa traiasca | Demamici.ro

Ziua de 27 aprilie a fost ultima pentru doi ingerasi din comuna clujeana Rasca. Alex, in varsta de 5 anisori, si Alexia Maria, de 11 luni, se aflau impreuna cu parintii Nicu si Dorina in masina mortii.

Autoturismul condus de mama a fost izbit in plin de o masina care a patruns pe contrasens. Accidentul a avut loc in zona Podul Vinerii, la iesirea din Huedin, pe D.N. 1 E60, in jurul orei 05:30 dimineata. La volanul autoturismului care a lovit fontal masina familiei se afla un barbat in varsta de 49 de ani care circula dinspre Oradea spre Huedin. Inca nu se cunosc motivele pentru care masina, cu volan pe partea dreapta, a intrat pe contrasens provocand accidentul mortal.

Soferul de 49 de ani este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa si risca ani grei de inchisoare. Mai grea decat pedeapsa privarii de libertate este insa vina de a fi rapit viata a doi ingerasi.

In urma coliziunii, Dorina, mama copiilor, a fost preluata de o ambulanta si transportata de catre echipajul SMURD la UPU Cluj-Napoca. Starea femeii este foarte grava. Copilasii se aflau pe bancheta din spate. Ambii au fost preluati de echipajele SAJ in stop cardio-respirator.

In ciuda eforturilor disperate ale medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru viata lor. Nicu, tatal copiilor, a scapat cu cateva rani usoare. Cel care nu s-a ales decat cu cateva zgarieturi a fost soferul de 49 de ani din Bucuresti, vinovat pentru producerea accidentului.

Familia este distrusa dupa pierderea micutilor. Tatal a facut public un mesaj sfasietor pe contul sau de socializare. „Ingerașii lui Tati si Mami, ați plecat la ceruri, mult prea devreme iar nouă ne-ati lasat un gol imens in suflet!”.

Mesajele de condoleante, dar si de sustinere pentru familie au inceput sa curga, insa nimic nu poate da timpul inapoi. Vietile celor doi ingerasi nu mai pot fi aduse inapoi. Alex si Alexia Maria au plecat mult prea devreme dintre noi, inainte de a apuca sa se bucure de viata. Dumnezeu sa-i odihneasca si sa dea putere familiei!

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână