Știri

Un băiețel de 4 ani a murit după ce a rămas cu capul blocat între două porți | Demamici.ro

Un băiețel de 4 ani a murit după ce a rămas cu capul blocat între două porți. Un băiețel în vârstă de 4 ani din Anglia a murit după ce a rămas blocat cu capul între două porți. Micuțul Draco Chapman nu a mai avut nicio șansă de scăpare în urma acestui incident tragic. Copilul a rămas cu gâtul prins între două porți de siguranță, montate în dreptul unei scări.

Draco, care mai avea cinci frați, a fost găsit inconștient chiar de fratele lui mai mare, în casa lor din Norwich, Norfolk. În tot acest timp, mama era plecată câteva ore la o seară a părinților.

Un băiețel de 4 ani a murit după ce a rămas cu capul blocat între două porți

Copilul a rămas prins cu capul într-un spațiu îngust, dintre două porți, montate una peste alta în dreptul unei scări, iar acest lucru a condus către un stop cardio-respirator.
Băiețelul a fost apoi preluat și dus de urgență la spital, acolo unde medicii l-au pus în comă indusă, însă trei săptămâni mai târziu el a murit.

Rachel Chapman, mama lui Draco, era însărcinată în 20 de săptămâni la momentul tragicului accident. Se pare că femeia montase porțile în dreptul scării pentru a-l împiedica pe copil să treacă peste ele.

Micuțul Draco mai avea și alte probleme de sănătate. El fusese diagnosticat cu suflu cardiac și sindrom Noonan, o afecțiune care poate provoca defecte cardiace și întârzieri în dezvoltare.
„Era un băiețel pașnic și dulce”, l-a descris fratele lui mare, potrivit BBC.

Mama băiețelului care a sfârșit tragic la doar 4 ani, prins în capcana care ar fi trebuit să-l mențină în siguranță, își creștea singură copiii. Potrivit persoanelor care îi cunoșteau povestea, femeia se descurca tot mai greu cu cei șase copii și al șaptelea care era pe drum. Un angajat de la grădinița la care mergea și Draco a declarat instanței că s-a oferit să o ajute pe mamă, după ce observase în repetate rânduri că îmbrăcămintea copilului era murdară.

Copiii sunt în pericol și acasă. Atenție și la obiectele mici: „Copilul meu era să moară înecat cu o baterie cât un nasture!”

Curiozitatea celor mici se poate transforma cu ușurință într-o tragedie, chiar și într-o clipă de neatenție. O mamă a trei copii i-a avertizat pe părinți cu privire la pericolele unor astfel de incidente, după ce a trecut prin clipe de coșmar cu băiețelulul ei cel mic.

Ashley Mendez a povestit pe rețelele de socializare întâmplarea prin care ea și familia ei au trecut și din care speră să învețe fiecare mamă, astfel încât să nu se ajungă la tragedii.
Copilul ei înghițise o baterie rotundă, de mici dimensiuni, iar coșmarul s-a declanșat atunci când și-a dat seama că micuțul ei nu mai respiră.

„Este îngrozitor să vezi cum copilul tău nu mai respiră, nu mai are ochii deschiși, iar medicii ți-l smulg din brațe, pentru a-l opera ca să-i salveze viața.  Într-o fracțiune de secundă viața noastră a fost dată peste cap, când fiul nostru a bătut în ușa de sticlă, arătându-i tatălui său că are ceva în gură. Soțul meu a strigat la mine spunându-mi că fiul nostru a înghițit probabil o monedă.

Fiind asistentă medicală, mi-am evaluat imediat copilul să văd dacă prezintă semne de sufocare. Din fericire respira și încă avea culoarea roz, nu părea să se chinuie prea tare. Plângea strigând: „Bănuț, mami!” apoi am încercat să-l fac să elimine obiectul, intuind că acesta se află încă la nivelul gâtului”

Citește continuarea poveștii AICI.

Vezi și: Avertisment pentru părinți. Un copil de doi ani, sufocat în portiera mașinii | Demamici.ro

Vezi si: Un copil de trei ani din Vaslui, în stop cardio-respirator după ce și-a prins capul într-un gard | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 ore

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 ore

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

2 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni