Mămici și tătici celebri

Horia Brenciu, sfaturi prețioase de tată pentru fiicele sale: „Poate că dragostea la prima vedere nu există” | Demamici.ro

Horia Brenciu, sfaturi prețioase de tată pentru fiicele sale: „Poate că dragostea la prima vedere nu există”. Horia Brenciu este tatăl a trei fete, iar alături de soția lui, Alice Dumitrescu, au împreună patru copii. Familist convins, artistul își iubește enorm familia și a construit o relație apropiată și cu fetele mai mari, dintr-o căsnicie anterioară a lui Alice Dumitrescu.

Andreea, în vârstă de 28 de ani, este cea mai mare dintre fete, urmată de Maria, în vârstă de 20 ani. Horia Brenciu a mărturisit că a vorbit deja deschis cu fetele lui despre relații și băieți și le-a oferit și câteva sfaturi utile în viață, din perspectiva unui tată.

Sfaturi prețioase de tată pentru fiicele sale

Într-o discuție cu Andreea Raicu, în podcastul lui, artistul a redat o parte din discuția cu cele două fete mari:
„Sfatul pe care eu l-am dat fetelor mele mari: E ok, puteți intra în relații când vreți voi, cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru! Asigurați-vă că respectivul vă prețuiește, vă iubește. Poate iubit este prea mult spus, pentru că o întâlnire, două… poate că dragoste la prima vedere există sau nu există. Nu pot să știu cum sunt acele relații. Ține la tine? Face ceva pentru tine fără ca tu să-i spui? Are ceva din propria inițiativă?”, a spus artistul.

Andreea Raicu a fost de acord cu Horia Brenciu și inițiativa lui, adăugând: „În relațiile din ziua de astăzi, oamenii sunt atât de centrați pe ei, încât nu mai au energie pentru tine. Pentru mine e important să am o conexiune reală cu omul acela. Noi toți avem nevoie de cineva care să ne vadă, să ne audă, să ne asculte și să ne facă să ne simțim importanți prin atenția pe care ne-o dă. Atunci când un om nu îți mai face bine trebuie să-i dai drumul, pentru că s-ar putea să te tragă în jos”.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au adoptat un băiețel

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au o familie mare, însă doar un copil biologic împreună. Este vorba de Mina, fetița lor, în vârstă de 9 ani. Micuța mai are două surori mai mari, dintr-o căsnicie anterioară a lui Alice Dumitrescu, iar recent și un frățior. Horia Brenciu și soția lui au adoptat un băiețel, iar povestea din spatele adopției este cu adevărat emoționantă.

Din 2016, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au hotărât să ofere șansa la o familie unui copil, așa că au recurs la adopție. Micuțul Toma a intrat în familia artistului în urmă cu 5 ani, iar de atunci, aceștia au simțit că familia lor este completă.

„Toma este băiatul nostru (…). Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu.

Horia Brenciu a oprit-o pe mama biologică a lui Toma de la avort: „Nu-l avortează, îl vrem noi”

Povestea micuțului Toma este una emoționantă. Într-un interviu acordat Eugeniei Vodă la TVR, Horia Brenciu a vorbit și despre mama biologică a băiatului său.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la „Profesioniştii”.

Vezi și: Horia Brenciu, declarații emoționante despre băiețelul pe care l-a adoptat. Mama lui biologică era minoră și voia să avorteze | Demamici.ro

Vezi și: Dan Bittman, imagine de colecție cu cei trei băieți ai săi. Mezinul și-a întrecut deja tatăl în înălțime | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni