Un baietel de 3 ani a bagat gresit parola in mod repetat si i-a blocat iPad-ul tatalui pana in 2067 | Demamici.ro

Vrei sa-ti tii copilul departe de tehnologie sau sa ii limitezi accesul? Parolarea calculatorului, telefonului, tabletei este optiunea la indemana pentru ca parintele sa aiba control asupra timpului pe care copilul il petrece pe device-uri.

Exista si situatii in care parola nu l-a impiedicat doar pe copil sa acceseze device-ul, ci si pe cel care a pus parola. Evan Osnos, jurnalist la The New Yorker, a impartasit cu prietenii de pe Twitter ultima nazbatie a fiului sau de 3 anisori.

Baietelul a incercat sa bage in mod repetat parola pe iPad pentru a-l debloca, insa a ajuns sa blocheze dispozitivul pana in 2067.

„Uh, postarea pare falsa, dar asa arata iPad-ul nostru astazi dupa ce baietelul meu de 3 ani a incercat, in mod repetat, sa-l deblocheze. Sugestii?”, a scris Osnos in dreptul fotografiei cu ecranul device-ului pe care scris mesajul uluitor de: „Incearca din nou in 25,536,442 minute”.

Daca matematica nu este punctul vostru forte sau pur si simplu nu aveti chef sa faceti calculul, l-am facut noi. Sunt peste 48 de ani. Asadar, iPad-ul lui Osnos va putea fi deblocat din nou in 2067, relateaza CNN.

Blocarea iPad-ului este o masura de securitate valabila pentru toate device-urile Apple cand cineva baga in mod repetat parola gresita. Cu cat insisti si introduci parola de mai multe ori, cu atat timpul in care dispozitivul va fi blocat creste.

Jurnalistul a primit totusi cateva idei de la prietenii virtuali despre cum ar putea sa rezolve problema. Sugestia Apple, in aceste cazuri, este de resetare a device-ului (caz in care toate datele de pe dispozitiv vor fi sterse daca nu s-a facut niciodata un back up).

La cateva ore distanta dupa intamplare, Osnos si-a anuntat prietenii de pe Twitter ca a reusit sa actualizeze Firmware-ul si ca datele de pe tableta sunt in proces de recuperare. „Multumesc tuturor pentru sfaturi”, a mai adaugat jurnalistul.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână