Andreea Ibacka, criticata dur de mame pentru sistemul de purtare ales: „Sper sa nu-ti urmeze nimeni exemplul”

Andreea Ibacka a postat pe contul de Instagram o fotografie in care facea reclama la un sistem de purtare pentru bebelusi. Poza, facuta in cadrul unui targ pentru bebelusi care a avut loc recent in Bucuresti, a pus mamicile pe jar.

Femeile au lasat o multime de comentarii in care au explicat diplomat, dar si prin cuvinte dure sau ironice de ce sistemul ales nu este unul potrivit. Mamicile sustin ca modelul la care Andreea Ibacka face reclama nu este unul ergonomic.

„M-am echipat corespunzator pentru plimbarile lungi de vara”, a scris Andreea Ibacka in dreptul imaginii pe care a postat-o pe Instagram.

Comentariile mamicilor au pornit ca o avalansa:

„Din păcate nu te-ai echipat corect 🙁 nu este ergonomic și nu se recomanda purtarea copilului in așa ceva nici 1 minut. Mai încearcă sa te documentezi in ceea ce privește purtatul corect intr-un sistem ergonomic. Bafta!”

„Buna Andreea, pentru ca ai zis ca doresti pareri pro si contra, imi permit sa iti scriu accesta nu este un sistem ergonomic are spatele buretat, puntea ingusta si bebe va atarna, iti trbuie un sistem din material de wrap in care bebe sa formez c la coloana si m la picioruse, te sfatuiesc sa intri pe grupul ajutor BabyWearing sunt atatea sisteme care sunt bune si sanatoase: Lenny, Isara, Manduca, Ergo.”

„Cele care spuneți „pe vremea noastră, când eram copii, nu existau sisteme ergonomice” ,nu cred că vreți să știți cum este să ai displazie de șold, când devii adult… Efectele adverse se văd în timp, cel mai probabil când devii adult… Cu atâtea sisteme ergonomice de purtare, încă refuzați să evoluați!!!!”

„Poate te mai uiti, exista multe variante ergonomice de sisteme de purtare ❤️ poarta-ma este brand romanesc, de ex, si are o gramada de variante”

„Wow!! Dar multe aveti doctorat in sisteme de purtat copiii!!! Ce bine ca atât de multa lume e avizata sa isi dea cu părerea”

„Nu e ergonomic sistemul 😉 dar pentru bani se face reclama la orice”

Comentariile de mai sus sunt doar cateva exemple din felul in care mamicile si-au exprimat parerile cu privire la sistemul de purtare.

Dupa ce a citit mesajele mamicilor, Andreea Ibacka a promis ca se va informa mai bine si ca va reveni cu un feedback in legatura cu acest subiect.

„Hhhm, vad si aud pareri pro si contra. O sa mai citesc si eu si revin cu feedback”, a raspuns diplomat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a nascut pe 4 decembrie 2018 o fetita perfect sanatoasa, daruindu-i lui Cabral cea de-a doua fiica. Micuta se numeste Namiko si a avut la nastere 52 cm.

Prezentatorul mai are o fetita din casnicia cu Luana Ibacka, pe Inoke.

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

9 ore

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

10 ore

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

2 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni