Mămici și tătici celebri

Theo Rose, prima ședință foto pentru bebelușul ei. Sasha Ioan are puțin peste două săptămâni de viață și e adorabil | Demamici.ro

Theo Rose a organizat prima ședință foto pentru bebelușul ei. Sasha Ioan s-a născut în urmă cu 18 zile, fiind primul copil al artistei în vârstă de 25 de ani.

Theo Rose și partenerul ei de viață, Anghel Damian, trăiesc în această perioadă cu sufletul fiecare clipă alături de micuțul lor, Sasha Ioan. Din acest motiv și-au dorit să surprindă în imagini aceste zile cu adevărat unice, iar astfel au organizat și o primă ședință foto pentru fiul lor.

Cu ajutorul unor fotografi specializați pe ședințe foto cu bebeluși, Theo Rose și Anghel Damian și-au văzut dorința îndeplinită și au asistat emoționați la realizarea fotografiilor.

Nici artista nu a stat degeaba și a realizat și ea mai multe fotografii cu telefonul, din culisele ședinței foto.

Theo Rose a pășit într-o nouă viață, cea de mamă

Pentru Theo Rose, viața s-a schimbat radical, odată cu venirea pe lume a fiului ei, care i-a devenit prioritate.
Zilele de după naștere și le-a petrecut acasă cu copilul, dar și în casa părintească, unde a avut parte și de ajutorul părinților ei.

„Am fost și la țară la ai mei și acolo a dormit extraordinar de bine. De la aerul ăla tare, afară mai adia vântul. S-a odihnit! Abia îl mai trezeam!”, a dezvăluit Theo Rose, la ProTV.

Artista a mărturisit că această binecuvântare din viața ei vine și cu provocări, așa cum bine știu multe mămici. Una dintre ele ar fi lipsa somnului.

Din punctul de vedere al oboselii. Nu pot să mă sincronizez cu el chiar așa. Sunt lucruri de făcut prin casă. Mai bag la spălat, mai calc, mai fac curat, nu apuc să dorm cu el. O singură dată pe zi dacă apuc să dorm cu el. Din punctul ăsta de vedere mi se pare dificil, în schimb sunt și norocoasă”.

Theo Rose, fotografii emoționante din maternitate, după ce a născut

Pentru că și-a dorit să surprindă totul din cel mai frumos moment al vieții sale, iar peste ani să privească cu emoție imaginile, Theo Rose a publicat și câteva dintre fotografiile realizate imediat după ce a devenit mamă, din salonul maternității.

În imagini apare ea, alături de Anghel Damian și bebelușul lor, dar și momentul în care asistenta îi aduce în salon bebelușul.

„Asadar, Sasha – Ioan și primele lui momente de viață, în atenția celor care s-au bucurat de bucuria noastră.
Mulțumim, Doamne, pentru tot!
Iar vouă, tuturor, vă dorim ce trăim noi!🙏🏽♥️

Acest clip a fost montat de mine:)) Momentele ca acesta sunt de fapt cel mai simplu de redat în imagini dacă ele spun un adevăr. Acesta este adevărul nostru. Singurul.”, a transmis ea odată cu imaginile.

Vezi și: Prima imagine cu Theo Rose și fiul ei. Artista nu a mai reușit să nască natural, cum și-ar fi dorit: „Îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și că e sănătos” | Demamici.ro

Vezi și: Theo Rose a născut un băiețel: „E aici. Îl țin în brațe. E superb” | Demamici.ro

Vezi și: Cum îl va chema pe băiețelul lui Theo Rose? Artista a ales un prenume special | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile