Tăticul călăreț a vândut casa cumpărată din donațiile oamenilor și s-a întors în ghetou. Ce a făcut cu banii | Demamici.ro

Tăticul călăreț a vândut casa cumpărată din donațiile oamenilor și s-a întors în ghetou. Ce a făcut cu banii. Sergiu Ciobotariu a avut șansa să ducă o viață bună alături de mama celor 3 copii și de micuții pe care i-a adus pe lume. Din păcate, bărbatul cunoscut drept „tăticul călăreț” a ales altă cale. A vândut casa cumpărată din donațiile oamenilor și ajutorul lui Cătălin Moroșanu și s-a întors în ghetou, în camera de 3 pe 3 unde trăia înainte ca povestea lui să devină cunoscută.

Oamenii cu suflet mare au vrut să-i schimbe viața, însă Sergiu nu a profitat de mâna de ajutor primită și a preferat să se întoarcă în mizerie.

Sute de oameni au contribuit la schimbarea vieții lui Sergiu. Au donat bani pentru ca tânăra familie să poată avea un viitor mai bun și să-și poată crește copiii în condiții umane. Tăticul călăreț a avut alte planuri. Bărbatul a înstrăinat casa primită în dar. În contractul semnat de Sergiu Ciobotariu era specificat faptul că imobilul nu poate fi vândut timp de 5 ani. Potrivit reporterilor BZI, Sergiu ar fi încheiat un contract de închiriere până când clauza din contractul inițial îi va permite să vândă casa.

Tăticul călăreț a vândut casa cumpărată din donațiile oamenilor și s-a întors în ghetou. Ce a făcut cu banii

„A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înţeles că ar fi vorba despre nişte interlopi care s-au mutat aici. Nu ştim prea multe, pentru că evităm să interacţionăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a spus un vecin.

Un alt vecin susține că bărbatul și-ar fi cumpărat cu banii de pe imobil, o mașină. „Am auzit în sat că l-a prins poliţia la volan. Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar acelaşi Sergiu”, spunea un vecin de-al tânărului.

Sergiu Ciobotariu nu a putut fi contactat pentru un drept la replică. Se pare că bărbatul refuză să mai răspundă la telefonul reporterilor de la BZI, persoanele care i-au făcut povestea cunoscută și datorită cărora a primit în dar o casă. Tăticul călăreț a fost văzut în zona Cicoarei, zona în care locuia și înainte.

Sergiu a mers calare 40 de km pentru a-si vedea sotia si baietelul nou-nascut

Sergiu a mers calare 40 de km, din Raducaneni pana in Iasi, pentru a ajunge la maternitate. Barbatul voia sa-i duca mancare sotiei si scutece baietelului nou-nascut.

Sergiu a declarat ca a vrut sa ia un mijloc de transport in comun, insa nu a fost lasat si asa a ajuns la varianta de transport mai neobisnuita.

Calare, tanarul tatic, a fost oprit de politisti. Chiar daca avea masca si declaratie pe propria raspundere, Sergiu Ciobotariu s-a ales cu un avertisment pentru ca nu avea voie calare in oras.

Vezi si: Barbatul care a mers calare la maternitate, ajutat de Morosanu: „Vreau sa-l ajutam sa-si construiasca o casa!” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers la maternitate pe cal sa-si vada sotia si copilul nou-nascut VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni