Emily Burghelea, primele zile acasă, alături de fetiță: „Când răsare luna ea este în picioare” | Demamici.ro

Emily Burghelea, primele zile acasă, alături de fetiță: „Când răsare luna ea este în picioare”. Bineînțeles că este un fel de a spune. Mai sunt luni bune până când fetița concurentei de la „Bravo, ai stil!” se va ridica în piciorușe. Micuța obișnuiește să doarmă bine ziua și să se activeze noaptea. Emily a vorbit despre micuță într-un story în care le-a cerut sfatul mămicilor.

Emily Burghelea, primele zile acasă, alături de fetiță: „Când răsare luna ea este în picioare”

„Prieteni, am o nelămurire. Nu știu ce trebuie să iau la mine acum, la prima plimbare cu căruciorul. Dacă avem mămici pe aici, răspundeți-ne aici, în casetuță, ca să știm, ca nu cumva să plecăm nepregătiți. A mâncat tot lăpticul. Este în extaz. A adormit. Doar noapte nu adoarme atât de repede. Este untold-istă. Când răsare luna, ea este în picioare,” a spus Emily Burghelea într-un video postat pe Instagram.

Emily Burghelea și fetița, primite acasă cu multă dragoste, flori și baloane

„Bine ai venit acasă, îngerașule! 👼🏼 Începe aventura vieții noastre.”, a scris Emily Burghelea în dreptul primei fotografii de acasă. Emoționată, proaspăta mămică a vrut să împărtășească cu prietenii virtuali primirea călduroasă de care a avut parte acasă.

I-au plăcut baloanele și florile atât de mult, încât a ales să le păstreze în casă zile în șir. „Nu am strâns baloanele. Nici nu intenționez să le strâng prea curând. Îmi plac mult de tot și văd că rezistă.”

Emily Burghelea, primele declarații despre nașterea naturală: „momentul expulziei a fost dumnezeiesc!”

„Fetelor, nimic pe pământul ăsta nu se compară cu nașterea. Indiferent de cât de dureroasă poate să fie, indiferent de cât de greu poate să fie travaliul, nimic pe lumea asta nu se compară cu nașterea. Momentul expulziei, pentru mine, a fost dumnezeiesc. În momentul în care mi-au pus fetița pe piept și am simțit-o așa de mare și călduță și liniștită… să știți că nu a plâns. Nici eu nu am țipat în momentul expulziei.

Cumva cred că a influențat și treaba asta starea ei de spirit. Au pus-o direct pe pieptul meu. M-am și speriat când am văzut că nu plânge, că nu zice nimic. Se uita în ochii mei cu niște ochi mari și frumoși. M-am îndrăgostit pe loc. Nu există pe pământul ăsta sentiment mai frumos de atât. A fost absolut fantastic. Aș repeta-o de 100 de milioane de ori. Au fost 24 de ore grele.

Am trecut prin foarte multe, dar am fost puternice, mai ales fetița. S-a luptat până a ieșit și a ieșit triumfătoare și fericită și a ieșit perfectă: perfect sănătoasă, perfect liniștită și o ador. Doarme neîntoarsă, este foarte cuminte.”, povestea Emily Burghelea la scurt timp după externarea din maternitate.

Emily Burghelea a născut pe 8 aprilie. Prima fotografie cu fetița

Vedeta a născut joi seară, pe 8 aprilie. Prima fotografie alături de fetița ei, în timp ce o ține la piept, a fost extrem de apreciată pe rețelele de socializare.

„24h a durat travaliul insa am reusit sa duc la bun sfarsit misiunea. La 22:40 am nascut pe cale naturala o fetita perfect sanatoasa de 3200g de care m-am indragostit instantaneu. 💖 A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea. 🥺🥰👼🏼 A fost extrem de intens, dar nu m-am dat batuta.

Am tinut-o in brate imediat dupa expulzie si m-am pierdut in ochii ei mari si frumosi! 💖Ceva mai frumos de atat nu exista pe pamant. 🦋 Ne uitam una la alta cu atata pasiune! A fost atat de puternica! 🙌🏻 A rezistat travaliului greu, s-a luptat si a castigat! 💞 Este minunata! Sa stiti ca doamna dr. a spus ca seamana cu @iubitul_lui_emily 🤷🏼‍♀️ #newborn #angel #purelove #happiness #thanksgod”, a mai transmis Emily.

Vezi si: Emily Burghelea a născut natural o fetiță: „Travaliul a durat 24 de ore, dar nu m-am dat bătută” | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea, în costum de baie în luna a opta de sarcină: „Dacă vorbesc cu ea în gând, începe să se miște” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea, fostă concurentă „Bravo, ai stil”, însărcinată în 7 luni! VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână