Mămici și tătici celebri

La mulți ani, Erin! Sore, aniversare de 7 ani pentru fetița ei: „Te iubesc cât nu se poate cântări în cuvinte” | Demamici.ro

 Sore, aniversare de 7 ani pentru fetița ei. Sărbătoare pentru Sore și familia ei weekend-ul trecut. Fetița artistei a împlinit 7 ani, iar momentul a fost întâmpinat cu multă bucurie de către frumoasa mămică, mândră foc de micuța sărbătorită a familiei.

Erin a împlinit vârsta de 7 ani, iar momentul a fost marcat de artistă cu multe baloane, dar și cu o urare publică pe contul ei de Instagram.

Sore, aniversare de 7 ani pentru fetița ei: „Te iubesc cât nu se poate cântări în cuvinte”

„7 ani 💫 Te iubesc cât nu se poate cântări în cuvinte și voi fi mereu lângă tine, pentru toate bucuriile și nebuniile pe care vrei să le faci, your number one partner ⚡️La mulți ani, Erin! 🫶”, a transmis Sore în mediul online.

Sore a devenit mamă la vârsta de 26 de ani. Micuța Erin i-a moștenit frumusețea

Viața de mamă a început pentru Sore la vârsta de 26 de ani, atunci când a întâmpinat venirea pe lume a fetiței sale. Pentru Sore, viața s-a schimbat în acel moment, iar pe măsură ce micuța ei a crescut, legătura lor a devenit și mai strânsă.

Erin este o fetiță zglobie, care a moștenit mult din trăsăturile fine ale mamei sale.

„Cu 30 de minute înainte să îți aud vocea pentru prima dată, nu mai știam nici ce grupă de sânge am, nici dacă mâncasem ceva, nici ce făcusem cu o zi în urmă.

Mintea mea se golise, amintirile parcă mi se șterseseră pentru că, în sinea mea, știam că viața mea se va schimba complet, că eu voi deveni altcineva, cineva mai bun, mai altruist, mai blând, mai, mai, mai. Așa a și fost.

Tu îmi ești inspirație, motivație și fericire. Iubirea ajungem să o cunoaștem doar din momentul în care avem copii. Tot atunci facem cunoștiință cu răbdarea, cu zâmbetele și lacrimile adevărate, abia atunci învățăm ce înseamnă responsabilitatea și cât de mari sunt bucuriile mici. Îți mulțumesc, Erin, pentru că îmi ești profesor și elev, în același timp. Tot ce tu mă înveți, eu iți explic. Și așa creștem împreună. La mulți ani, raza mea de soare”, povestea Sore în trecut despre experiența de a fi mamă.

Erin este unicul copil al lui Sore, fiind rodul iubirii dintre artistă și fostul ei partener, Mircea Julean. Sore și Mircea Julean au decis în urmă cu un an să meargă pe drumuri separate în viață, însă au rămas la fel de implicați în creșterea și educația fiicei lor.

Vezi și: Fetița lui Sore a împlinit 5 ani: „Iubirea ajungem să o cunoaștem doar din momentul în care avem copii” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni