Smiley și-a dus fetița în vizită la bunica lui: „O intalnire superbă între mâna care m-a crescut și mânuța puiul de om pe care îl voi crește eu” | Demamici.ro

Smiley și-a dus fetița în vizită la bunica lui: „O intalnire superbă între mâna care m-a crescut și mânuța puiul de om pe care îl voi crește eu”. Smiley și-a dus fetița în vizită la străbunica ei și a ales să împărtășească momentul emoționant cu prietenii de pe contul de socializare. În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, artistul, Gina Pistol și micuța Josephine au mers la Pitești, acolo unde locuiește bunica lui Smiley, din partea mamei.

„O intalnire superbă între mâna care m-a crescut și mânuța puiul de om pe care îl voi crește eu împreună cu @ginapistol ! Josephine s-a întâlnit cu străbunica ei!”, a scris Smiley în dreptul imaginii.”

Chiar dacă Smiley și Gina Pistol nu au făcut publice imagini cu chipul fetiței lor, prietenii apropiați au văzut-o pe Josephine în poze.

Chiar dacă e prea devreme pentru a-ți da seama cu cine seamănă, artistul a făcut câteva precizări:

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Gina Pistol vorbește cu sinceritate despre viața de mămică: „Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi”

„Nu vreau să par mama perfecta pe Instagram, n-am de gând să fac asta şi nu o voi face niciodată, pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice.

Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă. Tot ce citisem, tot ce mi s-a spus la spital, de către moaşe, de către asistente, am păşit în casă şi am uitat tot. E dureros când plânge şi nu ştii ce să îi faci să îi alini suferinţă şi să nu mai plângă aşa. Cumva toate lucrurile astea adunate aşa m-au epuizat fizic şi psihic. Puţine ore dormite pe noapte…”, a povestit pe Instagram, Gina Pistol.

„Dar.. Oricum mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, a declarat Gina Pistol la scurt timp după ce-a ajuns acasă cu micuța Josephine.

Gina Pistol a născut pe 9 martie

Gina Pistol și-a adus pe lume fetița în luna dedicată femeii, chiar cu o zi după Ziua Mamei. Micuța a cântărit la naștere 3230 grame și a avut 51 cm.

Vezi si: Gina Pistol vorbește cu sinceritate despre viața de mămică: „Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

20 de ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni