Smiley, melodie emoționantă pentru fetița sa: „Mi-ai arătat că până acum eu nu am mai iubit!” VIDEO | Demamici.ro

Smiley, melodie emoționantă pentru fetița sa: „Mi-ai arătat că până acum eu nu am mai iubit!” Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe data de 9 martie când prezentatoarea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Încă din primele clipe în care a aflat că va deveni tată, artistul a mărturisit că este profund emoționat și că simte că noua ființă din viața lui va fi cea care îi va face cunoscută o iubire pe care nu a simțit-o niciodată până acum.

Iată că acest lucru se adeverește 9 luni mai târziu când Smiley, inspirat de dragostea nemărginită și necondiționată pentru fetița sa, a creat niște versuri deosebite pe care le-a pus pe linie melodică. A rezultat astfel piesa „Până la tine” a cărei premieră a avut loc în urmă cu câteva ore pe contul de YouTube al cântărețului.

Smiley, melodie emoționantă pentru fetița sa: „Mi-ai arătat că până acum eu nu am mai iubit!” VIDEO

„Te ia prin surprindere. Vine când n-o cauti. Îți dă timpul pe fast-forward și îți transformă viața în bucurie. În noua mea piesă cânt despre iubire în cea mai pură formă a ei”, a spus Smiley despre cea mai noua piesă a sa.

Versurile cântă cea mai pură formă de iubire, cea a unui părinte pentru copilul său

„Până la tine nu credeam
În dragostea promisă în stele sau în zodiac.
Dar visele te prevesteau
Și vocile din capul meu îmi repetau
Că o privire va fi de ajuns
Că tu vei da tot ce nu am avut
Că o să iei tot din ce sunt
Și o să mă faci mai mult.

Și inima mi-a zis că ai sosit
Cine-s eu să o contrazic.
Ai adus soarele cu tine.
Pentru noi e răsărit.
Mi-ai arătat că până acum eu nu am mai iubit.

Și deodată capată sens orice
Când te iubesc cu sufletul, trupul și numele.
Ce povesteau în cărți și filme
S-a deverit acum la mine.
Nu a trebuit mai mult.”

Gina Pistol a născut pe 9 martie

Gina Pistol și-a adus pe lume fetița în luna dedicată femeii, chiar cu o zi după Ziua Mamei. Micuța a cântărit la naștere 3230 grame și a avut 51 cm.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: „Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta. Fetița noastră este sanatosa, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a trasmis Smiley pe Instagram.

Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre fetița lor, într-un VIDEO emoționant: „Voi face orice pentru copilul meu!”

Gina Pistol și Smiley au confirmat că vor deveni părinți când Gina era însărcinată în 3 luni. Cei doi au ales să facă dezvăluirea pe conturile personale de Instagram, dar și pe YouTube prin intermediul unui video în care au vorbit deschis despre relația lor și despre minunea pe care o au pe drum.

Ce declara Smiley la scurt timp după ce a aflat că va deveni tată de fetiță:

Smiley: Eu n-am avut niciodată în plan să am fată sau băiat. Nu m-am gândit la asta. Gina simțea că e băiat. Am zis că ce-o fi, numai să fie sănătos. Când am aflat că e fetiță m-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată o să fiu terminat. Cumva tații de fete devin foarte sensibili la fete. Adică ți-e foarte greu să îi refuzi ceva. Devii victimă totală.

Cred că relația dintre băiat și tată e un pic mai autoritară așa. Tații de băieți își permit mai multe cu băieții. Tații de fete sunt victime totale. Sper totuși să nu fiu o victimă totală, să pot să fiu și o figură autoritară în viața fetei mele. Abia aștept să se întâmple. Deja m-am emoționat. E un om pentru care voi face orice.

Ca tată sper să fiu cel puțin la fel de bun ca tata. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie, sever atunci când trebuie. Cu siguranță voi face orice pentru copilul nostru. Cred că mă voi juca mult. Nu cred că ne vom crește copilul după niște stereotipuri. Cred că ne vom crește copilul să fie liber, să gândească liber, să simtă, să facă ceea ce-i place și să creadă cu adevărat că poate să facă orice își propune.

Vezi si:

 

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

12 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni