Simona Gherghe a ajuns cu băiețelul la spital: „Vlad a căzut cu fața de parchet, m-am speriat foarte tare” | Demamici.ro

Simona Gherghe a ajuns cu băiețelul la spital: „Vlad a căzut cu fața de parchet, m-am speriat foarte tare.” Simona Gherghe a trecut prin momente dificile după ce micuțul Vlad, juniorul familiei, s-a accidentat în casă.

Prezentatoarea TV a atras atenția, astfel, asupra pericolelor care îi pândesc pe copii chiar și la domiciliu, nu doar la locul de joacă.

Simona Gherghe a povestit pe pagina ei de Instagram ce sperietură a tras după ce băiețelul ei în vârstă de aproape 2 ani a căzut cu fața pe parchet în timp ce se juca.

Micuțul Vlad și-a spart un dințișor în timpul căzăturii, iar Simona Gherghe s-a prezentat de urgență cu el la spital.

Simona Gherghe a ajuns cu băiețelul la spital: „Vlad a căzut cu fața de parchet, m-am speriat foarte tare”

”Vreau să vă povestesc ce am pățit pentru că m-am speriat foarte tare. În timp ce alerga cu Ana, Vlad a căzut cu fața de parchet și și-a spart un dințișor. A fost cumplit, pentru că m-am speriat foarte tare. E dințișorul lui de lapte, abia îl are de câteva luni. Și în noaptea aceea nici nu cred că am dormit o oră legată, că mă frământau o mulțime de gânduri. Mă gândeam să nu-l doară”, a spus Simona Gherghe.

Din fericire, copilul nu s-a ales cu alte răni grave, iar medicii i-au transmis vedetei să revină cu copilul la control peste o lună, pentru a se asigura că totul este bine.

„Am fost cu el la medic și lucrurile stau bine. Trebuie doar să revenim peste o lună la control”, a mai spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe este una din vedetele din România care a reușit să își împartă cu succes viața profesională cu cea de acasă.

De când a devenit mămică pentru prima oară, Simona Gherghe a devenit o familistă convinsă și, adesea, este implicată în subiecte ce stârnesc interesul mămicilor. Prezentatoarea TV are doi copii, o fetiță – Ana Georgia și un băiețel – Vlad Ioan.

Vezi si: Simona Gherghe, aspru criticata de mamici pentru scaunul auto pe care l-a ales pentru baietelul ei | Demamici.ro

Vezi si: Simona Gherghe: „Vlad nu mai doarme leganat in brate! Cum am reusit sa-l dezvat!” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Sarcina in vremea pandemiei. Simona Gherghe, interviu cu Dr. Mona Zvanca! Specialistul in morfologie fetala a raspuns la intrebari VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână