Scrisoarea unei mame pentru bebelusul ei cu inimioara bolnava: „Suntem norocosi sa fim parintii tai!” | Demamici.ro

Inca din momentul in care auzi pentru prima data bataile inimii copilasului din burtica stii ca nu vei iubi niciodata mai mult. E o iubire curata, e dragostea vietii tale.

Lumea ti se schimba intr-o clipa si din momentul in care ii auzi inimioara si ii simti miscarile stii ca nu exista sentiment pe lume care sa egaleze fericirea din sufletul tau. Fiecare mamica se roaga sa aduca pe lume un copilas sanatos.

Exista insa cazuri in care copilasii se nasc cu fel de fel de incercari peste care trebuie sa treaca. Atunci mamele realizeaza ca au puteri nebanuite si ca ar face orice pentru ca ingerasul lor sa aiba o viata normala si fericita.

Zaki a venit pe lume cu inimioara bolnava, iar la 20 de zile a avut prima operatie. Parintii l-au inconjurat cu toata iubirea lor. Scrisoarea pe care a scris-o mama baietelului a emotionat zeci de mii de mamici.

„Bebelusul meu,

tu esti cea mai puternica persoana pe care am intalnit-o vreodata. Ai inima de razboinic si suntem norocosi sa fim parintii tai. Semnele de pe pieptul tau vor fi acolo pe viata, insa ele iti vor aminti ca trebuie sa lupti si sa te ridici ori de cate ori vei simti ca nu mai ai putere.

Sa nu le privesti cu rusine, ci cu motivatie – la doar 20 de zile ne-ai demonstrat tuturor cat esti de puternic. Lumea este a ta, Zaki si abia astept sa te vad cum o imbratisezi. Te iubesc pana la cer si inapoi,

Cu dragoste, mama!”

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni