Pentru toti bunicii – nu am putea sa facem asta fara voi. Multumim! | Demamici.ro

Sunt mama a doi toddleri si sunt insarcinata si muncesc si sunt obosita si am nevoie de ajutorul vostru pentru ca va iubesc, pentru ca copiii va iubesc si pentru ca nu as putea face asta fara voi – in creierul meu tocmai se contureaza un mare, imens multumesc pentru toti bunicii din lumea asta.

In special pentru bunicii din familia mea pentru ca numai Dumnezeu stie cat de recunoscatoare le sunt pentru cat se implica in viata noastra.

Ne-au ajutat inca de la inceput. Au fost mereu prezenti cand le-am cerut ajutorul si isi iubesc nepotii ca pe proprii copii. Mai mult decat atat, putem avea incredere 110% ca micutii nostri sunt pe cele mai bune si sigure maini.

Bunicii sunt acolo la aniversari, la petreceri, cand noi bebelusi apar in familie sau pur si simplu cand isi dau seama ca am avea nevoie de inca o pereche de maini.

Bunicii le cumpara fel de fel de jucarioare, ne aduc inghetata in zilele toride, dar in acelasi timp asculta si respecta felul in care noi am decis sa ne crestem copiii.

Bunicii ii invata sa aiba incredere in ei si au grija sa se transforme in adulti creativi, inteligenti, puternici, amuzanti si buni. Practic, bunicii sunt ingeri trimisi din cer. Asa ca pentru toti bunicii din lumea astea: va multumesc!

In numele tuturor parintilor din lume vreau sa multumesc tuturor bunicilor pentru dedicare, compasiune, rabdare si iubire. Si nu in ultimul rand:

Pentru bunicile care stau si picteaza ore in sir cu copiii nostri si ii fac sa rada isteric – multumesc (si scuze pentru mizerie).
Pentru bunicii care aduc cate o jucarie noua care lumineaza instant fetele nepoteilor – multumesc.
Pentru bunicile care fac cea mai buna supa de pui din lume – multumesc.
Pentru bunicii care se aseaza jos, langa nepotei si se joaca de-a calutii – multumesc.
Pentru bunicile care spun cele mai frumoasa, elaborate, entuziaste povesti micutilor nostri care le asculta cu gurile cascate – multumesc.
Pentru bunicii care isi iau nepotetii la pescuit si in drumetii si ii plimba cu bicicleta – multumesc.
Pentru bunicile care au fost alaturi de noi in sala de nasteri si ne-au tinut de mana si au suferit alaturi de noi – multumesc.
Pentru bunicii care schimba scutece si ne hranesc bebelusii si le sterg nasucurile mucoase si pun pasturi pe buba – multumesc.
Pentru bunicile care au grija de copilasii nostri pentru ca noi sa putem merge relaxate la munca, stiind ca micutii sunt pe maini bune – multumesc.
Pentru bunicii care in fiecare luna pun banuti deoparte pentru ca nepotetii sa poata merge la Facultatea pe care si-o doresc – multumesc.
Pentru bunicile care leagana pruncii pentru ca noi sa putem dormi o ora in plus – multumesc.
Pentru bunicii care ii invata pe nepotei lectii valoroase de viata despre cum sa fie economi, sa munceasca pentru ceea ce-i doresc si sa devina oameni responsabili si buni – multumesc.
Pentru bunicile care mereu stiu ce sa spuna si cum s-o spuna – multumesc,
Pentru bunicii care mereu cumpara cele mai bune hainute si incaltari exact cand nepotetii au mai mare nevoie de ele – multumesc.
Pentru bunicile care stiu cele mai frumoase cantecele si reusesc mereu sa-i calmeze pe cei mici – multumesc.

Sincer, simt ca nu voi putea niciodata sa-mi rasplatesc parintii si socrii pentru cat de multe au facut pentru noi. Mi-as dori ca castig la loto si sa le fac cadou cea mai frumoasa excursie din lumea asta. Mi-as dori sa le pot cumpara o masina noua, sa-i trimit la spa sau ca prin magie sa le fac grijile sa dispara.

Din pacate nu pot, cel putin nu deocamdata, nu cat suntem in „sezonul” de parenting si cand ne construim vietile alaturi de cei mici. Din cauza asta ma simt trista si vinovata uneori pentru ca as vrea sa le pot oferi ceea ce ei ne-au oferit noua: stabilitate, confort, incredere, ajutor.

Deocamdata ce pot sa fac e sa spun din inima cat de mult ii apreciezi si ii iubesc si cat de mult le multumesc pentru toata grija pe care o au pentru noi si nepotii lor. Va multumesc! Nu am putea face asta fara voi.

Traducere dupa Colleen Temple

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni