Irina Dobre, mama a doua fetite, s-a sinucis. Ce a determinat-o pe femeie sa-si ia viata | Demamici.ro

Irina Raluca Dobre avea doua fetite, insa acum micutele sale au ramas orfane de mama, dupa ce femeia si-a pus capat zilelor. Irina Dobre s-a sinucis in Slobozia, orasul in care locuia, aruncandu-se in apele raului Ialomita.

Persoanele care au asistat la scena de groaza au sunat imediat la 112. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Ialomita, SMURD-ul, dar si politisti au ajuns imediat la fata locului.

Trupul femeii a fost scos din apa, fara viata. Autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili motivele care au determinat-o pe femeie sa recurga la gestul necugetat in urma caruia doua fetite au ramas orfane de mama.

Se pare ca femeia divortase recent, iar apropiatii cred ca Irina nu ar fi reusit sa se impace cu gandul ca s-a separat de tatal fetelor sale.

Prietenele de pe contul de socializare par sa confirme aceasta ipoteza prin mesajele de ramas-bun pe care le-au postat pe contul personal al Irinei Dobre.

Irina Dobre, mama a doua fetite, s-a sinucis

„Draga mea , prea mare a fost suferinta ta de ai recurs la acest gest. Odihna vesnica si nu te voi uita niciodata!”,

„Irinuca, draga mea, prietena mea de suflet, azi sunt nevoită să mă despart si de tine, pentru totdeauna. Regret ca tristețea, suferinta, umilinta si dezamăgirea din suflet te-au împins sa faci acest gest necugetat. Imi vei ramane in gand si in suflet acest om minunat, bun, frumos, destept, cald si iubitor care ai fost. Imi vor lipsi vorbele tale si prietenia ta. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa ti ierte păcatele si sa găsești liniștea pe care ti o doreai. Irinuca, mereu, dor de tine…😪😪😪”,

„In cartea vieții împreuna avem scrise câteva capitole. Intr-un moment de suferința te-am cunoscut, împreuna reușisem sa depășim suferinta pe care o aveai, dar soarta s-a împotrivit și in final inima ta a deschis porțile pe care aproape am crezut ca le-a închis către bărbatul de acum, soțul tău.

Cuvintele mele acum nu își poat exprima durerea și regretul. Suferinta pe carea ai trăit-o a fost mult prea mare, exact cum mi-ai scris „am dat tot și nu am primit nimic”, in urma cu câteva zile. Ti-a întunecat judecată.

Nimeni nu are dreptul sa te judece pentru gestul tragic. Pentru mine ai fost, vei rămâne o prietena, om, mama de excepție. Iti voi duce dorul, dar amintirile vor rămâne la loc de cinste in sufleul meu. Drum luminat, odihna veșnica, Irinuca mea. Te voi purta in suflet și in gand.”

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni