Tu - mamă și femeie

Pentru tine, mamico, cand simti ca nu mai poti: „Asta inseamna sa fii mama cand nimeni nu te vede!” | Demamici.ro

„Asta este viata reala. Asta inseamna sa fii mama cand nimeni nu te vede. Cand nimeni nu te judeca dupa hainele pe care le porti, dupa cat de machiata sau nemachiata esti, dupa felul in care iti aranjezi parul, dupa curatenia luna din casa sau felul in care ti-ai aranjat mobila sau dupa cat de cuminti sunt copiii tai.

Asta sunt eu dupa o zi de munca, dupa ce mi-am luat copiii de la cresa, dupa 2 tantrumuri in 20 de minute, dupa ce am facut supa, am incercat sa strang prin casa, le-am facut baie, i-am alintat si i-am bagat la somn.

Asa arata extenuarea.

Asa arat eu cand ma simt coplesita, infranta de oboseala. Asa arata mama din mine care isi iubeste copiii mai presus de orice in lumea asta. Asta sunt eu incercand cu fiecare fibra din mine sa fac ce e mai bine pentru copiii mei, sa le ofer tot ce au nevoie, chiar daca uneori simt ca nu mai pot.

Asa arata o mama care are nevoie de doar 2 minute de liniste, departe de lume, de toate. Asa arata o mama care are nevoie sa traga o gura mare de aer, sa-si refaca puterile pentru a putea continua lista lunga de lucruri pe care le mai are de facut inainte de a putea pune capul pe perna.

Asta se afla in spatele pozelor frumoase si perfecte de pe Instagram. Pentru toate mamele care se uita la vietile „perfecte” ale altor mame si se intreaba cum se poate ca totul sa fie perfect, ei bine, nu e.

Credeti-ma cand va spun ca nu sunteti singurele in situatia asta si nici nu veti fi vreodata. Exista nenumarate mame, femei incredibile, care simt la fel. Si chiar daca avem uneori momente in care ne simtit depasite de situatie, ne tragem sufletul, inspiram adanc, ne ridicam, ne luam in brate bebelusii si ne umplem de iubire.

Cand simti ca nu mai poti inchide ochii pentru o clipa. Gandeste-te la ceva pozitiv, incurajeaza-te si iti vei reveni, mamico! Esti puternica!”

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână