Tu - mamă și femeie

S-a saturat sa pretinda ca are un corp perfect dupa 5 nasteri si s-a pozat dezbracata | Demamici.ro

A devenit mama de 5 ori si isi iubeste copiii mai mult decat orice pe lume. Are grija de ea ca femeie si investeste timp si dedicare pentru a arata cat mai bine. Merge la sala si are grija la alimentatie.

La prima vedere, mamica starneste invidii si primeste complimente pentru talia mica si faptul ca a reusit sa scape de grasimea nedorita.

Aceasta mama, insa, ascunde sub haine un secret pe care putina lume il cunoaste. Dupa cele 5 sarcini, femeia a ramas cu burta brazdata de vergeturi. A incercat sa scape de ele prin toate mijloacele posibile, insa in cele din urma a decis sa-si accepte corpul si sa-l iubeasca indiferent de defectele care au facut-o sa sufere atat de mult.

Asa ca a postat pe contul de Instagram o fotografie in care a aratat tuturor ce ascunde de fapt pe sub haine si ca trupul ei e departe de perfectiune.

„Iubeste-ti defectele. Cum poti imbratisa ceva ce ti-a luat atat de mult timp sa accepti? Atat de multe femei mi-au spus ca arat atat de bine dupa 5 copii. De cele mai multe ori zambesc si spun ca e genetic. Dar ceea ce ele nu stiu e ca as schimba locul cu ele, bucuroasa.

Mi-ar placea sa am cateva kilograme in plus. Pe alea le poti da jos, dar vergeturile sunt permanente. Mi-au curs rauri de lacrimi. Am cumparat fiecare crema, ulei, sapun care exista sub soare in speranta ca voi reusi sa scap de ele. Sa invat sa ma iubesc este o calatorie, una dificila avand in vedere ca societatea te catalogheaza drept dezgustatoare. De parca eu am ales ca pielea sa se rupa si sa ma aleg cu semne permanente.

Ieri am primit aceste bijuterii pentru talie. Am fost foarte incantata. Am decis sa-mi impart bucuria cu cineva, insa acea persoana mi-a dat un raspuns la care nu ma asteptam: „Nu e ca si cum poti lasa pe cineva sa-ti vada burta”.

M-am simtit furioasa si ranita. M-am inchis in baie si am plans. Apoi am decis sa fac postarea asta.”

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână